Σασμός: Ο άδικος φόνος του Μάρκου Βρουλάκη και η απειλή για ένα νέο φονικό [sneak preview]

22.02.2022
Σασμός: Ο άδικος φόνος του Μάρκου Βρουλάκη και η απειλή για ένα νέο φονικό [sneak preview]
Η Καλλιόπη έμαθε ότι ο Μάρκος δεν είχε ιδέα ότι η Ανθούλα είχε γεννήσει το παιδί του και δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο άντρας της έκανε έγκλημα -και στη συνέχεια πέθανε γι' αυτό και ο ίδιος- τελείως άδικα. Την ίδια στιγμή, τα ξαδέλφια της Μαρίνας επανέρχονται στο προσκήνιο και η απειλή για ένα νέο φονικό ζωντανεύει και πάλι. Ιδού μια μικρή γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό [22/2/2022] επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Alpha.

Καθώς ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη φυλακή, η εκδίκηση του Καραπάνου συνταράσσει κρατούμενους και φύλακες και αποκαλύπτει μια ακόμα πιο φριχτή αλήθεια για τον Τόλη… Ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη για τον κίνδυνο που διατρέχει.

Ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Κλαίρης, ενώ ο Μύρων θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη. Ο Νικηφόρος έχει υποψίες ότι κάποιος τον παρακολουθεί, ενώ η Βασιλική που έχει ανασφάλειες για τη νέα της δουλειά βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Μαθιού. Είναι όμως πράγματι μόνοι τους; Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό για τον άδικο φόνο που έκανε ο πατέρας του και για την άγνοια που είχε ο Βρουλάκης για την εγκυμοσύνη της Ανθούλας και το παιδί.

Η Μαρίνα μιλάει στον Αντώνη για την ανησυχία που έχει σχετικά με την Αργυρώ, αφού η σκέψη της είναι συνέχεια στον Αστέρη. Επίσης του μιλάει για την εμφάνιση του ξαδέλφου της του Τηλέμαχου και το πόσο φοβάται μήπως προχωρήσουν σε εκδίκηση μετά την απόπειρα της Αργυρώς.