Stranger Things: Επιστρέφει και ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας της τέταρτης σεζόν

19.02.2022
Stranger Things: Επιστρέφει και ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας της τέταρτης σεζόν
Πριν από τρία χρόνια, το Stranger Things κατάφερε να εκπλήξει τους θεατές με το φινάλε της τρίτης σεζόν. Από την άλλη, άφησε τους fans να αναρωτιούνται: Πού θα πάει η σειρά μετά από εδώ; Με την επιβεβαίωση της τέταρτης σεζόν του Stranger Things, οι fans θέλουν απελπισμένα να μάθουν τι θα ακολουθήσει.

Η τρίτη σεζόν έδωσε στους fans πολλές από τις εξελίξεις που ήλπιζαν, όπως ένα περίπου ειδύλλιο με την Joyce και τον Hopper. Αλλά η πιθανή σχέση τους ανατράπηκε στο τελευταίο επεισόδιο, όταν ο Hopper θυσιάστηκε για να κλείσει την τρύπα στο Upside Down που δημιούργησαν οι Ρώσοι.

Καθώς οι Joyce, Jonathan, Will και Eleven έφευγαν από την πόλη στο τέλος της σεζόν, οι τίτλοι τέλους έπεσαν. Όμως η σειρά δεν είχε τελειώσει. Οι θεατές βρέθηκαν σε μια ρωσική στρατιωτική βάση, όπου δοκιμαζόταν μια νέα τρύπα στο Upside Down. Καθώς οι στρατιώτες περνούσαν από ένα κελί, συζητούσαν για τον «Αμερικάνο» που ήταν μέσα. Αυτό οδήγησε σε μια τεράστια θεωρία των fans ότι ο Hopper είχε επιζήσει από την έκρηξη του Starcourt, για να διασωθεί μέσω του Upside Down, από επιστήμονες της ΕΣΣΔ στην Καμτσάτκα, μια απομονωμένη χερσόνησο στην ανατολική περιοχή της Ρωσίας.

Από τότε επιβεβαιώθηκε ότι ο Ηοpper είναι στην πραγματικότητα ακόμα ζωντανός. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι fans δεν ανυπομονούν να ανακαλύψουν λεπτομέρειες για τη νέα σεζόν. Επιπλέον, τα νέα κάστινγκ για την τέταρτη σεζόν υποδηλώνουν επίσης ότι ο Hopper δεν είναι το μόνο επίκεντρο για τη νέα σεζόν.

Στις 17 Φεβρουαρίου, μετά από δυόμισι χρόνια από το ντεμπούτο της τρίτης σεζόν, το Netflix κυκλοφόρησε μια επιστολή από τους δημιουργούς της σειράς, Duffer Brothers, που απευθύνεται στους fans. Χαρακτήρισαν την τέταρτη σεζόν ως «την πιο απαιτητική από κάθε προηγούμενη» και δήλωσαν επίσης ότι η νέα σεζόν είναι διπλάσια σε επεισόδια από τις προηγούμενες τρεις. Για τον σκοπό αυτό, η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της σε δύο μέρη. Το Volume One θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου και το Volume 2 την 1η Ιουλίου. Επιπλέον, αυτή είναι η αρχή του τέλους της σειράς, με την πέμπτη σεζόν να επιβεβαιώνεται ως η τελευταία σεζόν.

Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser για τη νέα σεζόν του Stranger Things, στις 6 Νοεμβρίου του 2021.