Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στην τηλεόραση και το Twitter τους "δίκασε"

11.01.2022
Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στην τηλεόραση και το Twitter τους "δίκασε"
Η πρώτη εκπομπή μετά το σκάνδαλο -και την αποπομπή- του Στάθη Παναγιωτόπουλου σχολιάστηκε πολύ -και όχι μόνο με την καλή έννοια!

Χθες το βράδυ (10/18/2022) οι τρεις εναπομείναντες συνετελεστές του Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στη μικρή οθόνη από τη συχνότητα το ΑΝΤ1 και, όπως παρατηρήθηκε από τους θεατές, λειτούργησαν σα να μην είχε συμβεί τίποτα -μόνο που δεν ήταν έτσι.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης επέστρεψαν στο πλατό της εκπομπής τους με τους δύο πρώτους στις γνωστές θέσεις τους και τον τρίτο στη θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο Παναγιωτόπουλος, για τον οποίο δεν έγινε η παραμικρή αναφορά σε όλη την εκπομπή. Και γιατί να γινόταν, άλλωστε, θα αναρωτηθεί κάποιος, δεδομένου ότι πριν από τις γιορτές οι Αρβύλες είχαν αφιερώσει στο θέμα τις δύο τελευταίες εκπομπές τους και, γενικά, είπαν ό,τι είχαν να πουν και έκαναν ό,τι είχαν να κάνουν. Ποιους έχουν πείσει και ποιους όχι είναι ζήτημα καθαρά προσωπικό και θα φανεί στο... χειροκρότημα!

Ράδιο Αρβύλα: Πρώην εργαζόμενη καταγγέλει ότι «Ήξεραν ότι είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής αλλά έλεγαν "Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης"»

Ιδού πώς ξεκίνησε η εκπομπή με τους συντελεστές να τρολάρουν τους εαυτούς τους:

Στη συνέχεια η εκπομπή κινήθηκε στο γνωστό πλαίσιο με πολύ έντονες επιθέσεις στην κυβέρνηση γενικότερα και στον πρωθυπουργό ειδικότερα. Η επιστροφή αυτή έδωσε στους χρήστες του Twitter πολλή τροφή για σχόλια με το κοινό διχασμένο. Δεν έλειψαν εκείνοι που την καλοδέχτηκε όμως στο σύνολό τους, οι αναρτήσεις είχαν αρνητικό περιεχόμενο. Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά "χτυπήματα" και αναμένεται συνέχεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 13:05