Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Δρόσω ματαιώνει τον γάμο με τον Κωνσταντή

11.01.2022
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Δρόσω ματαιώνει τον γάμο με τον Κωνσταντή
Οι εξελίξεις μόνο ευχάριστες δεν είναι για το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς "Άγριες Μέλισσες".

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο [10/1/2022] ο Ακύλας μαθαίνει για τη μυστική σχέση της συζύγου του με τον Κωνσταντή και τρελαίνεται. Την πήρε από το χέρι και πήγαν στο μαγαζί του όπου τον αντιμετωπίζει στα ίσια. Η Ζωή πήρε από το χέρι τον Ακύλα και έφυγαν, αφήνοντας τον Κωνσταντή, προφανώς, να χρειάζεται να εξηγήσει τι είχε συμβεί στη Δρόσω, η οποία μόλις είχε αποδεχτει την πρόταση γάμου που της έκανε.

Όπως διαβάζουμε στο MYTV η Δρόσω μαθαίνει τα πάντα για την κρυφή σχέση του Κωνσταντή με τη Ζωή και σοκάρεται. Η κοπέλα απογοητεύεται, καθώς ο Κωνσταντής της αρνιόταν οποιαδήποτε επαφή με τη Ζωή και του ζητάει να ματαιώσουν τον γάμο τους. Η σχέση τους καλείται και πάλι να ξεπεράσει ακόμη έναν σκόπελο. Ο Κωνσταντής κάνει τα πάντα για να την πείσει να αλλάξει γνώμη, αλλά εκείνη φοβάται πως πάντα κάτι θα μπαίνει ανάμεσα τους. Από την άλλη, τις επόμενες μέρες, η Δρόσω πρόκειται να δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη. Ενας μεγάλος σκηνοθέτης την πλησιάζει και της κάνει μία αναπάντεχη, δελεαστική πρόταση για το μέλλον της καριέρας της και εκείνη είναι σε μεγάλο δίλημμα. Τελικά ίσως δεν είναι γραφτό, μάλλον, να είναι μαζί οι δυο τους!

Στα υπόλοιπα μέτωπα της ιστορίας, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό [11/1/2022] επεισόδιο:

Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο ότι δεν είναι με το μέρος του Ακύλα και ζητά να συνεργαστούν. Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Κωνσταντής ετοιμάζεται για γάμο με τη Δρόσω και "τρελαίνεται" πραγματικά!

Ο Λάμπρος έρχεται σε αντιπαράθεση με την Αιμιλία και της ανακοινώνει την πρόθεσή του να πάρει πίσω τη θέση του, φτάνοντας ακόμα και στο Υπουργείο. Ο Τόλλιας πάει στους Άβαντες για να αντιμετωπίσει τον Θανασάκη. Ο Δούκας ζητά εξηγήσεις από τον Ακύλα για τα λεφτά που λείπουν από το έργο του αεροδρομίου και του δίνει τελεσίγραφο.

%PHOTO5%

Η Μυρσίνη αποφασίζει να γνωριστεί καλύτερα με τη Ρένα, βρίσκοντας έναν σύμμαχο στο πρόσωπό της. Η Ελένη τσακώνεται με τον Λάμπρο εξαιτίας του Ζάχου, ενώ η Ασημίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα προσωπικό αδιέξοδο…