«Γη της Ελιάς»: Η Βασιλική είναι έγκυος και στο Twitter το γιορτάζουν

05.11.2021
«Γη της Ελιάς»: Η Βασιλική είναι έγκυος και στο Twitter το γιορτάζουν
Να μια είδηση που κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν χαρούμενη.

Σε πολύ κρίσιμο σημείο τελείωσε και το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας αυτής, χθες Πέμπτη 4/11/2021, με το trrailer για το επόμενο να έχει αναστατώσει ακόμη περισσότερο τους φανς της δημοφιλούς σειράς του Mega.

Μεταξύ των όσων είδαμε ξεχώρισε σίγουρα η στιγμή που η Βασιλική αποκάλυψε στην Άννα ότι είναι έγκυος. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και σίγουρα θα βρεθεί σε ακόμη δυσκολότερη πολύ σύντομα καθώς ο πατέρας της κατηγορείται ότι προσπάθησε να δολοφονήσει τη μητέρα του αγαπημένου της!

Με την αποκάλυψη του νέου οι χρήστες του Twitter βιάστηκαν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και συνέχισαν με τον ίδιο τρόπο αμέσως μετά την προβολή του trailer όπου αποκαλύπτεται ότι η Βασιλική μοιράζεται τα νέα και με τον Φίλιππο!

Ιδού μερικά από τα ενδεικτικά τιτιβίσματα:

Μέχρι και Poll με πιθανά ονόματα είδαμε

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Την Κυριακή (7/11/2021) περιμένουμε νέες εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα:

Ο Δημήτρης μαθαίνει από τον πληροφοριοδότη του μέσα από την αστυνομία ότι η έρευνα για τους θανάτους των ηλικιωμένων έχει παγώσει. Η Χάιδω συνέρχεται και κατηγορεί ανοιχτά τον Στάθη Καπερνάρο για τον πυροβολισμό της.

Ο Λυκούργος την επισκέπτεται στο νοσοκομείο και συνειδητοποιεί πως η ταραχή που ένιωσε για τον τραυματισμό της ξεπερνά το φιλικό ενδιαφέρον. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να κάνει το χατίρι στην Αθηνά και μετακομίζει για λίγες ημέρες στο σπίτι της.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης αλλάζει τακτική με σκοπό να βγει από το ψυχιατρείο μια ώρα αρχύτερα. Η Μυρτάλη έχει κάποιες επαγγελματικές ιδέες τις οποίες συζητά με την Ισμήνη. Η Ιουλία, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Στάθη, στον Ιάκωβο. Η αντίδρασή του, όμως, θα την ξαφνιάσει.

Ιδού και το trailer