GNTM: Η "ωδή" στη Βίκυ Κουλιανού και η αποχώρηση ενός φαβορί [video]

19.10.2021
GNTM: Η "ωδή" στη Βίκυ Κουλιανού και η αποχώρηση ενός φαβορί [video]
15 πλέον τα μοντέλα στο ριάλιτι μόδας του Star.

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM το πρόγραμμα είχε πασαρέλα και οι συμμετέχοντες πήραν μαθήματα από την καλύτερη "δασκάλα". Η Βίκυ Κουλιανού μπήκε στο σπίτι του GNTM και περέδωσε μαθήματα ενώ αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter.

Μετά τα μαθήματα πασαρέλας τα μοντέλα κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ένα Fluid Catwalk με ρούχα χωρίς φύλο που είχε σχεδιάσει ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος έψαχνε και το πρόσωπο για τη νέα του καμπάνια.

Τα ζευγάρια δημιουργήθηκαν και στην επιτροπή κάθισαν μαζί με τους κριτές και ο σχεδιαστής και η Βίκυ Κουλιανού η οποία έδειξε πολύ συγκινημένη με το αποτέλεσμα.

Το catwalk πραγματοποιήθηκε και ο Κωνσταντίνος είχε την καλύτερη φωτογραφία, αλλά ο Στυλιανός πήρε τη δουλειά, στην πραγματικότητα και θα είναι το πρόσωπο στη νέα καμπάνια του Στέλιου Κουδουνάρη.

Στον αντίποδα, τώρα, οι δύο χειρότερες λήψεις ήταν αυτές του Γιάννη και της Ραφαέλας. Οι κριτές, με μεγάλη δυσκολία, όπως φάνηκε, αποφάσισαν τελικά ότι θα ήταν η Ραφαέλα εκείνη που θα έφευγε. Ιδού τι είχε να πει η ίδια για την αποχώρησή της.

Όσο για το σημερινό (19/10/2021) επεισόδιο; Τα μοντέλα θα κληθούν να κάνουν μία φωτογράφηση αλά Δυναστεία, ενώ μια εμφάνιση έκπληξη θα κάνουν στο πλατό και η Ντορέτα Παπαδημητρίου με τον Αργύρη Αγγέλου. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.