«Γη της ελιάς»: Η αλήθεια για το φονικό που έστειλε τη Μαρία στη φυλακή αποκαλύφθηκε -και εξήγησε πολλά

19.10.2021
«Γη της ελιάς»: Η αλήθεια για το φονικό που έστειλε τη Μαρία στη φυλακή αποκαλύφθηκε -και εξήγησε πολλά
Ο Δημήτρης έμαθε το μυστικό της Αθηνάς κι εμείς προχωρήσαμε ένα βήμα παραπάνω.

Οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» αποκάλυψαν την αλήθεια πίσω από τη φυλάκιση της μητέρας της Αθηνάς, στο χθεσινό επεισόδιο, όμως το όνειρο της ίδιας της Μαρίας, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω.

Φαίνεται ότι η Αθηνά ήταν εκείνη που σκότωσε τον άντρα που πήγε να τη βιάσει και η μητέρα της πήρε επάνω της το έγκλημα για να σώσει την κόρη της. Το μυστικό αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο μητέρα και κόρη αλλά ο Δημήτρης έμαθε την πραγματικότητα που οι δυο τους έχουν περάσει προς τα έξω και αυτό είναι επίσης επικίνδυνο.

«Άσσο στο μανίκι του» θεωρεί τις πληροφορίες αυτές ο πρώην εραστής της Αθηνάς και της το λέει κατάμουτρα. «Όσο είσαι εντάξει με τις μεταξύ μας συμφωνίες, τότε το μυστικό σου είναι ασφαλές» της λέει, προφανώς, απειλώντας την εμμέσως, πλην σαφώς!

Ιδού το κομμάτι που αποκαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο.

Φυσικά το Twitter δεν άφησε το νέο ασχολίαστο.

Το σημερινό επεισόδιο

Ιδού τι να περιμένουμε σήμερα (19/10/2021).


Το ταξίδι της Μυρτάλης και της Ιουλίας, στην Αθήνα, αποδεικνύεται άγονο, καθώς ο ντετέκτιβ δεν τους δίνει κάποια χρήσιμη πληροφορία. Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο τις υποψίες τής Αντιγόνης σχετικά με τον… πατέρα της. Ο Μάνος αποκλείει το ενδεχόμενο αυτός να είναι ο Ισίδωρος, αφού δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι ο πατέρας του θα μπορούσε να έχει εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν. Η Αθηνά κάνει παρατήρηση στον Δημήτρη για το γεγονός ότι έχει παραμελήσει τη δουλειά του και εκείνος την αντιμετωπίζει επιθετικά. Η μέρα του δικαστηρίου φτάνει και ανακοινώνεται η καθοριστική απόφαση για τη ζωή της Μυρτάλης.

Η Μαργαρίτα απειλεί τον Αλέξη πως, αν δεν εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική, θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Η Ιουλία έχει ενθουσιαστεί με την πιθανότητα επανεμφάνισης του Ιάκωβου, παρόλο που εκείνος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Η Χάιδω ξεκαθαρίζει στη Μέλπω πως δεν έχει πια καμία θέση στη ζωή του Λυκούργου και οι δύο γυναίκες μαλώνουν. Η Ευτυχία εξακολουθεί να αποφεύγει τον Αποστόλη, ενώ την ίδια ώρα ο Ανέστης την έχει σε στενό μαρκάρισμα με σκοπό να κερδίσει μια ακόμα ευκαιρία.