GNTM 3: Ο Ηρακλής μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού - Το απίστευτο post του μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος

16.12.2020
GNTM 3: Ο Ηρακλής μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού - Το απίστευτο post του μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος
Ολοκληρώθηκε και ο φετινός κύκλος του ριάλιτι μόδας του Star με την απόφαση του κοινού να συμπίπτει με αυτή των κριτών.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ο φετινός νικητής του GNTM Boys and Girls. Η απόδοση του νεαρού στις δύο τελικές δοκιμασίες της χθεσινής βραδιάς ήταν η καλύτερη, έναντι των άλλων δύο φιναλίστ, του Ανδρέα και της Παρασκευής και ο κύβος... ερρίφθη!

Ύστερα από τη φαντασμαγορική φωτογράφηση, το τελευταίο πλατό του παιχνιδιού ήταν Live, όμως η διαδικασία, πραγματικά πολύ παράξενη, σχεδόν μοναχική καθώς,λόγω COVID δεν υπήρχε κανείς άλλος παρών εκτός των άμεσα ενδιαφερόμενων.

Οι κριτές, με πρώτη και καλύτερη τη Βίκυ Καγιά προσπαθούσαν να τονώσουν την ατμόσφαιρα με έντονο ενθουσιασμό, η αγωνία, όμως ήταν μεγάλη.

Δύο οι τελικές φωτογραφήσεις στις οποίες κρίθηκαν τα παιδιά και ο Ηρακλής ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία, αρχικά από τους κριτές και στη συνέχεια από τον κόσμο που ψήφισε.

Ιδού η ανακοίνωση του αποτελέσματος. Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για τη βαθμολογία του Ανδρέα που τον άφηνε στην τρίτη θέση με τον ίδιο να δέχεται το αποτέλεσμα πολύ ομαλά, με τη παραδοχή ότι "τα άλλά δύο παιδιά είχαν, όντως, πολύ καλύτερες φωτογραφίες".

Παρασκευή και Ηρακλής (και οι δύο επιστροφές, για την ιστορία) πέρασαν δύσκολες σιγμές μέχρι την ανακοίνωση, ενώ, όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί, η μόνη κοπέλα του τελικού ξαφνιάστηκε περισσότερο από όλους.

Συγχαρητήρια!!!

Λίγες ώρε μετά, ο Ηρακλής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά το παιχνίδι. Σημειώνουμε ότι τον καιρό που είχε βγει εκτός παιχνιδιού δεν είχε επιστρέψει στα social media -ούτε και τα άλλα τρία παιδιά που μπήκαν ξανά μαζί του.

Η ανάρτηση του νέου Greece's Next Top Model λοιπόν ήταν ακριβώς όπως την περιμέναμε. Σα να τον ακούμε να τη "λέει" κιόλας.

"Καλή φάση μπορώ να πω, σας ευχαριστώ έναν προς έναν που με στηρίξατε και πιστέψατε σε εμένα όταν υπήρξαν στιγμές που δεν πίστεψα ο ίδιος. Δεν παίζει να φτάσει ένα ποστ να πω το πως αισθάνομαι θα το αποδείξω στην πορεία, και να θυμάστε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας ❤️", έγραψε ο Ηρακλής και μοιράστηκε δύο "άσχετες" με το παιχνίδι φωτογραφίες. Η δεύτερη δε, είναι τόσο... Ηρακλής! Ένα απλό ευχαριστώ χωρίς... tags ή κάτι άλλο... Όπως θα το έλεγε και στον προφορικό λόγο!

Πάντως, έχει ενδιαφέρον ότι την ώρα του διαγωνισμού παίχτηκε πρώτη φορά το τρέιλερ καλέσματος ενδιαφερομένων για τον επόμενο κύκλο. Ιδού: