«Άγριες Μέλισσες» - Spoiler: Η νέα απόπειρα βιασμού της Ελένης και ο εφιάλτης που ξαναζωντανεύει

16.12.2020
«Άγριες Μέλισσες» - Spoiler: Η νέα απόπειρα βιασμού της Ελένης και ο εφιάλτης που ξαναζωντανεύει
Η παρουσία του Βόσκαρη στο Διαφάνι θα ταρακουνήσει τις Άγριες Μέλισσες ακόμη περισσότερο στα επόμενα επεισόδια.

Η Ελένη φοβάται πως θα ζήσει ξανά τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του μέσα στη φυλακή. Ο Λάμπρος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον απομακρύνει, αλλά ο Γραμματικός του λέει πως κάτι τέτοιο, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, είναι ακατόρθωτο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv η συνέχεια αναμένεται καθηλωτική στις Άγριες Μέλισσες.
Ο δάσκαλος μαθαίνοντας τις λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια που πέρασε μέσα στη φυλακή η Ελένη, είναι αποφασισμένος να την προστατεύσει από τον Μάνο Βόσκαρη. Ωστόσο, η Ελένη του διαμηνύει πως θα δώσει τη μάχη της και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ποτέ τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Από την άλλη, ο Βόσκαρης έχει βάλει στο στόχαστρό του τη Σοφούλα. Θέλει να την πολιορκήσει και να την κάνει σύμμαχό του στα αδίστακτα σχέδια του εναντίον της Ελένης. Ο ίδιος προσπαθεί να τρομοκρατήσει τη μεγάλη αδερφή Σταμίρη και να την οδηγήσει μακριά από το Διαφάνι. Βλέποντας, όμως, ότι εκείνη έχει ανθρώπους στο πλευρό της που την βοηθούν, εξοργίζεται. Δεν έχει άλλη υπομονή και ένα βράδυ θα θυμηθεί τον παλιό εαυτό του.

Ο Μάνος Βόσκαρης γεμάτος οργή εισβάλει στο σπίτι της και εκείνη αντικρίζοντάς τον σοκάρεται. Περνούν μπροστά της όλες οι εφιαλτικές σκηνές που έζησε στη φυλακή, αλλά αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να μην τον αφήσει να την κάνει έρμαιο των ορέξεών του. Ο Βόσκαρης επιτίθεται ξανά στην Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες, και προσπαθεί να την βιάσει ακόμη μια φορά. Θέλει να της αποδείξει ότι εκείνος κάνει κουμάντο στο Διαφάνι, όπως και στις φυλακές.

Τώρα όμως, η Ελένη είναι πιο δυνατή. Δίνει μάχη σώμα με σώμα με τον Βόσκαρη. Δεν θέλει να του επιτρέψει αυτή τη φορά να φτάσει στον στόχο του. Και τα καταφέρνει! Απωθεί τον Μάνο Βόσκαρη δίνοντας άγρια μάχη μαζί του. Μάλιστα, ύστερα από αυτή τη νύχτα τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις Άγριες Μέλισσες.