Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Σοφούλα αρραβωνιάζεται τον Βόσκαρη, αλλά αυτό που είχε κάνει λίγο νωρίτερα δεν το φαντάζεσαι

07.12.2020
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Σοφούλα αρραβωνιάζεται τον Βόσκαρη, αλλά αυτό που είχε κάνει λίγο νωρίτερα δεν το φαντάζεσαι
Η κόρη του κοινοτάρχη τα έχει λίγο μπερδεμένα -και κάνει πολύ κόσμο "άνω κάτω"

Οι εξελίξεις στις "Αγριες Μέλισσες" είναι καταιγιστικές με τα spoilers να ασχολούνται κυρίως με τα όσα πρόκειται να συμβούν με τις αδελφές Σταμίρη και τους Σεβαστούς.

Έχουμε όμως εξελίξεις και σε άλλα μέτωπα. Όπως σε αυτό που έχει ως "πρωταγωνίστρια" τη Σοφούλα, την πρωτότοκη του κοινοτάρχη και της Παγώνας, η οποία παρότι παραμένει ερωτευμένη με τον δάσκαλο, ανάβει τις φωτιές τη μία μετά την άλλη.

"Μοιραία" γυναίκα η Σοφούλα έχει τον Άγγελο να τρέχει ακόμη από πίσω της, παρά τα όσα του έχει κάνει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ όμως, η νεαρά το... ξανασκέφτεται. Βλέποντας από τη μία την αγάπη του Άγγελου για εκείνη ακόμη ζωντανή, από την άλλη τον Λάμπρο να μην έχει μάτια για καμία άλλη εκτός από την Ελένη, η Σοφούλα λέει στον νεαρό αστυνόμο να έρθει να την ξαναζητήσει από τον πατέρα της, τονίζοντάς του «Αυτή τη φορά θα πετύχει! Θα δεις, το θέλω πολύ».

Και έτσι έγινε. Το ίδιο απόγευμα, ο Άγγελος πάει στο σπίτι το κοινοτάρχη και ζητάει ξανά το χέρι της Σοφούλας. Ο Τόλλιας και η Παγώνα δεν πιστεύουν στ' αυτιά τους, όμως, φυσικά δίνουν τη συγκατάθεσή τους και ορίζονται οι αρραβώνες.

Όλο το χωριό γιορτάζει την επανένωση των δύο νέων όμως κάπου εκεί κοντά παραμονεύει και ο Βόσκαρης, ο οποίος έχει έρθει στο Διαφάνι και στην προσπάθειά του να ανακαλύψει ότιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει, ανακαλύπτει τον κρυφό έρωτά της Σοφούλας για τον Λάμπρο. Στο πρόσωπό της, λοιπόν, θα βρει τον σύμμαχο που έψαχνε για να εκδικηθεί την Ελένη.

Και βέβαια, αυτός που θα την "πληρώσει" θα είναι ακόμη μία φορά ο Άγγελος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Σοφούλα θα γοητευτεί από το ενδιαφέρον του Βόσκαρη, αλλά κυρίως από την εξουσία που προσφέρει η θέση του και θα βρεθεί ξανά σε δίλημμα για το αν θα προχωρήσει σε γάμο με τον Αγγελο ή αν αξίζει να τα τινάξει ξανά όλα στον αέρα! Η Σοφούλα και ο Αγγελος θα χωρίσουν ξανά και εκείνη θα αρραβωνιαστεί με τον Βόσκαρη!

Και από εκεί και πέρα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι!