GNTM 3 - Τελικός: Η ημερομηνία, οι δοκιμασίες, η διαδικασία και οι φιναλίστ

02.12.2020
GNTM 3 - Τελικός: Η ημερομηνία, οι δοκιμασίες, η διαδικασία και οι φιναλίστ
Οι τελευταίες πληροφορίες για τη μεγάλη, τελευταία μέρα του ριάλιτι μόδας του Star. Η αντίστροφη μέτρηση μόλις ξεκίνησε.

Ύστερα από μία εβδομάδα έντονης φημολογίας, τελικά η ημερομηνία για τον τελικό του φετινού GNTM "κλείδωσε" και ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα το πρωί (2/12/2020) μέσα από την εκπομπή του Star "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Στις 15 του μήνα η μεγάλη βραδιά λοιπόν, με τη Δήμητρα Καλφούντζου να αποκαλύπτει ότι σε δύο εβδομάδες από σήμερα, δηλαδή την Τετάρτη 16/12/2020 στο πλατώ της εκπομπής θα φιλοξενούν τον νικητή ή τη νικήτρια του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του σταθμού, οι φιναλίστ (που, όπως ξεκαθάρισε η Βίκυ Καγιά, δεν θα είναι μόνο αγόρια, αντίθετα με την πλειοψηφία των spoilers που συνεχίζουν να θέλουν τον φετινό τελικό αντρική υπόθεση) θα υποβληθούν σε τρεις "απίθανες" δοκιμασίες που θα ολοκληρωθούν την Τρίτη (15/12/2020) με το ζωντανό κομμάτι του επεισοδίου.

Τα ονόματα που "ακούγονται" περισσότερο για την τελική τετράδα είναι των Αιμιλιάνο, Άντρέα, Ηρακή και Ένουαρτ, με "μπαλαντέρ" τη Μαριαγάπη

Όσο για την ψηφοφορία; Οι κριτές θα δώσουν τη δική τους βαθμολογία και αμέσως μετά θα έρθει η ώρα του κοινού. Οι δυο βαθμολογίες θα συνυπολογιστούν και θα προκύψει ο νέος νικητής. Η Δήμητρα Καλφούντζου δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες περί ψηφορορίας ακόμη όμως αν κρίνουμε από τα όσα είχε αποκαλύψει η Βίκυ Καγιά, φέτος δεν θα υπάρχει ιντερνετική επιλογή αλλά τηλεφωνική. Αναμένουμε...

Προς το παρόν, και μετά την αποχώρηση της Λίας, στο παιχνίδι παραμένουν τρία κορίτσια (Μαριαγάπη, Ξένια και Παρασκευή, με τις δύο τελευταίες να έχουν ήδη αποχωρήσει μία φορά -όπως και ο Ηρακλής από τα αγόρια) και τέσσερα αγόρια (Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Έντουαρτ και Ηρακλής).

Ιδού τι τους περιμένει την ερχόμενη Δευτέρα: