Άγριες Μέλισσες - Άγρια σκηνικά έρχονται: Το χριστουγεννιάτικο γλέντι θα πάρει απρόσμενη τροπή

03.12.2020
Άγριες Μέλισσες - Άγρια σκηνικά έρχονται: Το χριστουγεννιάτικο γλέντι θα πάρει απρόσμενη τροπή
Χριστούγεννα έρχονται και στο Διαφάνι αλλά θα είναι άγρια όπως όλα δείχνουν.

Άγρια σκηνικά έρχονται στις Άγριες Μέλισσες και τις παραμονές των Χριστουγέννων. Το περιοδικό TV O’CLOCK παρουσιάζει για άλλη μια φορά όλα όσα θα συμβούν.

Όλοι στις Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται για το χριστουγεννιάτικο γλέντι στο καφενείο στο Διαφάνι. Ωστόσο το γλέντι αυτό θα πάρει απρόσμενη τροπή… Όταν ο Δούκας πληροφορείται πως η Ελένη βρίσκεται εκεί, εξοργίζεται, πηγαίνει να την βρει με άγριες διαθέσεις και της επιτίθεται. Όλοι είναι σοκαρισμένοι, αλλά ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή για τη φασαρία που προκάλεσε και του θυμίζει ότι είναι με το μέρος του.

Ο Δούκας, όμως, δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν. Τις επόμενες μέρες, ωστόσο, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη για να φύγει η Ελένη από το χωριό. Το ίδιο βράδυ, η τελευταία έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της, που θα την βάλει σε περιπέτειες.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μυρσίνη μαθαίνει το μυστικό του Δούκα για τη δολοφονία του Γιώργη Σταμίρη και τα θεμέλια του γάμου της κινδυνεύουν να καταστραφούν ανεπανόρθωτα στις Άγριες Μέλισσες.