The Voice of Greece: Δεν ξανάγινε - Διαγωνιζόμενη διάλεξε coach και μετά... άλλαξε γνώμη [video]

16.11.2020
The Voice of Greece: Δεν ξανάγινε - Διαγωνιζόμενη διάλεξε coach και μετά... άλλαξε γνώμη [video]
Ακόμη ένα επεισόδιο Blind Auditions είχαμε χθες το βράδυ (15/11/2020) και παρακολουθήσαμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Η τελευταία διαγωνιζόμενη για τη βραδιά ήταν η Στέλλα Τσαμπούκου, η οποία είχε επιλέξει να τραγουδήσει το "Uninvited" της Alanis Morissette.

Η κοπέλα ενθουσίασε αμέσως τον Πάνο, ο οποίος γύρισε την καρέκλα του πολύ γρήγορα, για να ακολουθήσει αμέσως και ο Σάκης. Ιδού και η ερμηνεία της Στέλλας:

Αμέσως μετά, η συζήτηση μεταξύ της κοπέλας και των δύο... διεκδικητών ξεκίνησε με το το γνωστό πνεύμα και χιούμορ και τη Στέλλα να ανακοινώνει ότι επιλέγει την ομάδα του Πάνου.

"Δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη;", ρωτά κάποια στιγμή ο Σάκης, ο οποίος, όπως μάθαμε είναι και η αδυναμία της μίας αδελφής της Στέλλας. "Μόνο ένας τρόπος θα μπορούσε να υπάρχει και... αν", απάντησε η Στέλλα αποκαλύπτοντας την αδυναμία που έχει στα τραγούδια της Παναγίας των Παρισίων όπου ο Σάκης είχε τον ρόλο του Κουασιμόδου.

Ε, αυτό ήταν... Αμέσως έπεσαν οι πρώτες νότες, ο Σάκης "ζωντάνεψε" τον ρόλο του στο πλατό του σόου και η Στέλλα άλλαξε γνώμη! "Σε καταλαβαίνω" είπε ο Πάνος, ζητώντας από τον Σάκη να του θυμίσει να την "κλέψει" κάποια στιγμή και ιδού το στιγμιότυπο που έγραψε τηλεοπτική ιστορία!!!