GNTM3 Extreme MakeOver: Σήμερα το επεισόδιο που περιμένουν όλοι [video]

13.10.2020
GNTM3 Extreme MakeOver: Σήμερα το επεισόδιο που περιμένουν όλοι [video]
Ετοιμάσου για πολλά... κλάματα!

Ό,τι ξέρατε να το ξεχάσετε. Αυτό λένε σήμερα το βράδυ στους 16 διαγωνιζόμενους που συνεχίζουν το παιχνίδι, λίγο πριν αποχαιρετήσουν την εικόνα του εαυτού τους όπως την ήξεραν.

Το επεισόδιο του Extreme MakeOver θα προβληθεί σήμερα, 13/10/2020, (ναι, Τρίτη και 13, για την ιστορία) και αναμένεται να σπάσει τα... κοντέρ!

Αμέσως μετά τη χθεσινή αποχώρηση προβλήθηκε το τρέιλερ και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τους θαυμστές του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας του Star.

Στο τρέιλερ αυτό είδαμε και κάτι από την πρώτη δοκιμασία της βραδιάς που θα δώσει σε όλα τα παιδιά τη δυνατότητα να τραγουδήσουν κιόλας. Άλλοι τρόμαξαν, άλλοι ενθουσιάστηκαν, όπως, για παράδειγμα, η Ρασέλ που δεν έχει κρύψει την αδυναμία της στο τραγούδι.

"Ήρθε η στιγμή να γίνετε μοντέλα", λέει ο Γιώργος Καράβας και οι θαυμαστές του ριάλιτι μετράνε αντίστροφα.

Ιδού το τρέιλερ για μια πρώτη γεύση:

Από ό,τι έχουμε και δει τις δύο προηγούμενες σεζόν στο GNTM, το επεισόδι του MakeOver είναι πολυαναμενόμενο όμως φέρνει μαζί πολλές συγκινήσεις και εντάσεις. Εύλογα! Οι αλλαγές -ή έστω, μερικές από αυτές- είναι τεράστιες και δεν είναι λίγα τα παιδιά που δύσκολα τις "καταπίνουν"!

Για να δούμε τι θα δούμε σήμερα, λοιπόν, και με την ευκαιρία, όποιος θέλει να θυμηθεί τι έγινε στο αντίστοιχο επεισόδιο πέρσι, ας κάνει κλικ στον σύνδεσμο.