«Σοφία μου δεν χωράς στο Καφέ της Χαράς»! [Βίντεο]

11.09.2020
«Σοφία μου δεν χωράς στο Καφέ της Χαράς»! [Βίντεο]
Για την επιστροφή της Σοφίας Μουτίδου στο «Καφέ της Χαράς» μίλησε μεταξύ άλλων στον Αρτ και την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» ο δημιουργός του σήριαλ Χάρης Ρώμας.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις που έκανε η Σοφία Μουτίδου για το Καφέ η οποία είπε «απ’ ότι βλέπω δεν θα είμαι στη σειρά». Ο Χάρης Ρώμας, τόνισε χαρακτηριστικά πως υπήρχε πρόβλημα με τα γυρίσματα, λόγω του “The Booth”.

Όλα όσα είπε:

«Υπάρχει πρόβλημα εφόσον βρίσκεται σε μια εκπομπή αυτή τη στιγμή και μάλιστα καθημερινή. Υπάρχει θέμα με το πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα. Δηλαδή, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα για έναν ηθοποιό ένα ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να χωρέσει στα γυρίσματα.

Η Σοφία μου είναι πολύ αγαπητή και πολύ αξιόλογη συνάδελφος, αλλά αυτό είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Το σενάριο είμαστε εγώ και η Χατζησοφιά, ότι θέλουμε κάνουμε, ότι θέλουμε κόβουμε και ότι θέλουμε προσθέτουμε. Και να υπάρχει, αν δεν μπορεί να ενταχθεί στα γυρίσματα, θα κοπεί και θα ενταχθεί μια άλλη ιστορία.

Με τη Σοφία έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό, από τότε που μου είπε το πρόγραμμά της, αλλά πραγματικά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την πολύ αγαπημένη φίλη, το πρόγραμμα του Καφέ γίνεται με 20 άτομα που πρέπει να συνυπάρξουν, δεν γίνεται πάνω σε κανένα άτομο. Όταν μου είπε το πρόγραμμά της, της είπα ότι “δεν χωράς”», είπε ο Χάρης Ρώμας.