Ελένη Καστάνη: «Ο Σπαλιάρας έχει τέλειο σώμα, ο Ντάνος έχει στραβά πόδια» [vds]

30.05.2017
Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν καλεσμένη γνωστή ηθοποιός, η οποία μας έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει ανά τα χρόνια, αλλά αυτή τη φορά μίλησε για τι άλλο... το Survivor και τους άντρες που έχουν μείνει μέσα.

Ο λόγος για την Ελένη Καστάνη, η οποία -μεταξύ άλλων- μίλησε για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η γνωστή ηθοπποιός συζήτησε με την Ελεονώρα Μελέτη για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, αλλά και τα κορμιά τους:

«Ο Σπαλιάρας είναι όμορφος, τόσο γυμνασμένος κι έχει τέλειο σώμα. Δεν είμαι υπέρ του φουσκωτού άντρα. Κι επίσης έχει κι ένα άλλο προσόν, δεν έχει τατουάζ. Οι πιο κούκλοι μέσα στο παιχνίδι δεν έχουν τατουάζ. Ενώ ο Σπαλιάρας είναι τόσο γυμνασμένος, βλέπεις ένα υπέροχο σώμα, διαγράφονται όλοι μυς στο σώμα του επάνω, δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα στα αγωνίσματα», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη, ενώ όταν η Ελεονώρα Μελέτη είπε πως της αρέσει πιο πολύ το σώμα του Ντάνου, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Καταρχάς έχει στραβά πόδια ο Ντάνος κι έχει κι ένα πράγμα εδώ στους ώμους που δεν μου αρέσει καθόλου».