Φουρθιώτης: «Αν δεν σας αρέσει κύριε Καρβέλα, να αποχωρήσετε», Καρβέλας: «Είσαι δικτάτορας και δεν ξέρεις να μιλάς» [vds]

28.05.2017
«Σκηνές απείρου κάλλους» καταγράφηκαν χθες στο τελευταίο επεισόδιο του τηλεοπτικού τάλεντ σόου του Epsilon, «Star Academy». Επικός καβγάς ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον εκκεντρικό κριτή, με όλους τους υπόλοιπους να παρακολουθούν χωρίς να πιστεύουν στα μάτια και στα αυτιά τους. Κι όμως... συνέβη!

Απίστευτα τα όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του Star Academy με τον Μένιο Φουρθιώτη και τον Νίκο Καρβέλα να παρεκτρέπονται σε έναν καβγά άνε προηγουμένου. Ο πρώτος ζητούσε από τον σκηνοθέτη να κλείσει το μικρόφωνο του δεύτερου εφόσον δεν ακολουθούσε τις οδηγίες του. Ο συν-κριτής Πέτρος Κωστόπουλος ζητούσε διακαώς ένα break. Η Ναταλία Γερμανού τόνιζε ότι εκείνη έχει άλλο συμβόλαιο. Η καημένη η διαγωνιζόμενη καθόταν ωσάν άγαλμα πολύ χοντρές ατάκες που εκτοξεύφθηκασν και από τις δυο πλευρές.

«Να κάνετε αυτό για το οποίο πληρώνεστε να κάνετε». «Δεν μπορείτε να με κρίνετε γιατί δεν ξέρετε να μιλήσετε. Δεν μπορείτε να μιλήσετε ελληνικά. Όταν μάθετε τη χρήση των λέξεων τότε μιλάμε» και άλλα όμορφα. Μόνο το βίντεο μπορεί να τα μεταφέρει σε όλο τους το μεγαλείο.