Survivor: Ο τραυματισμός του Βασάλου και η επίθεση στον Σπαλιάρα [vds]

22.05.2017
Πολύ έντονο το επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα 22/5/2017 από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ από αγωνιστικής, αλλά όχι μόνο, άποψης. Ιδιαίτερα απαιτητικό το αγώνισμα έφερε τους παίκτες, από ό,τι φαίνεται στα όριά τους, ενώ είχαμε και... απώλειες!

Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν με πολύ πάθος στον στοίβο σήμερα το βράδυ ενώ η κούραση αρχίζει να τους καταβάλει. Πέντε παίκτες και από τις δυο πλευρές και τα πράγματα δυσκολεύουν γενικότερα.

Στο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα ξεχωρίζουν δυο πράγματα. Πρώτα ο τραυματισμός του Κωνστανίνου Βασάλου, ο οποίος πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους κάνοντας τους παίκτες και των δύο ομάδων να τρέξουν με αγωνία προς το μέρος τους για να δουν τι συμβαίνει.

Αμέσως μετά, τα «φώτα» στρέφονται προς τον Γιάννη Σπαλιάρα ο οποίος δέχετα τα πυρά όλων των συμπαικτών του. Οι Μαχητές φαίνονται αγανακτισμένοι από τον πρώην Διάσημο συμπαίκη τους και δεν του χαρίζονται άλλο. Τι απαντά ο ίδιος;

Ιδού και το εν λόγω βίντεο ενώ κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο μπορείς να θυμηθείς την κατάκτηση του γοητευτικού Βασάλου στο «αντίπαλο» στρατόπεδο καθώς και τη δημόσια ερωτική εξομολόγηση. Το «μάτιασαν» το παιδί!!!