Survivor: Μετά το χαστούκι, η ερωτική εξομολόγηση για τον Βασάλο από την τουρκάλα πυγμάχο [vds]

22.05.2017
Επεισοδιακή η σχέση των δυο ομάδων στο τηλεοπτικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ με τα αίματα να... ανάβουν εντός αλλά και εκτός στοίβου.

Στα αγωνίσματα, η τουρκική ομάδα κέρδισε αυτή των Ελλήνων με σκορ 2-0, όμως, όπως είχε συμφωνηθεί από πριν στο τραπέζι του γλεντιού κάθισαν όλοι μαζί. Στο επεισόδιο που είδαμε σήμερα η καλή διάθεση ανάμεσα σε όλους τους παίκτες ήταν περισσότερο από εμφανής. Ανάμεσα σε δυο μάλιστα ακόμη περισσότερο.

Κάποια στιγμή, όπως είχαμε δει και στο τρέιλερ νωρίτερα, η τουρκάλα πρώην πυγμάχος Sabriye Şengül πηγαίνει στο τραπέζι των Ελλήνων και προσφέρει ένα πιάτο με φαγητό στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η καζούρα αρκετή και στη συνέχεια εκείνος παέι στο τραπέζι, της δίνει ένα λουλούδι και σκύβει να τη φιλήσει στο μάγουλο, για να εισπράξει το... χαστουκάκι του!

Στη συνέχεια όμως οι δυο τους χορεύουν και εκείνη στην κάμερα του τουρικού καναλιού είναι λαλίστατη:

«Τόσο γλυκό, ζεστό και ντροπαλό άντρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου! Πραγματικά είναι πολύ ευγενής. Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει! Τον ερωτεύτηκα! Αν ήταν Τούρκος, δεν θα μου ξέφευγε!»

Ακόμη και στο τραπέζι την έκανε δημόσια την ερωτική εξομολόγηση η τουρκάλα παίκτρια, η οποία σηκώθηκε όρθια και απευθυνόμενη στους Τούρκους συμπαίκτες της, είπε: «Πραγματικά… ερωτεύτηκα»!