Eurovision 2017: Πέρασε η Demy στον τελικό! Ποιες άλλες χώρες προκρίθηκαν [vds]

10.05.2017
«Μάγεψε» η Demy όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά και τους Ευρωπαίους στη σκηνή του ημιτελικού της Eurovision κι έτσι το This is Love πήρε το πράσινο φως για τον μεγάλο τελικό που θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο 13 Μαίου.

Έτσι, επιβεβαιώθηκαν και τα προγνωστικά που ήθελαν την ελληνική συμμετοχή να παίρνει το ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον τελικό, ενώ να σημειώσουμε πως και η Κύπρος είναι ανάμεσα στις δέκα χώρες που προκρίθηκαν.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο δε γνωρίζουμε τι βαθμολογία πήραν οι δέκα συμμετοχές, αφού αυτή γνωστοποιείται πάντα μετά το τέλος του διαγωνισμού. Πάντως, η σειρά με την οποία ανακοινώθηκαν ήταν η εξής: Μολδαβία, Αζερμπαΐτζάν, Ελλάδα, Σουηδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία, Αυστραλία, Κύπρος και Βέλγιο.

Να θυμίσουμε πως άλλες δέκα χώρες θα προκριθούν από τον Β' Ημιτελικό που θα προβληθεί την Πέμπτη 11 Μαίου, ενώ απευθείας προκρίνονται πάντα οι λεγόμενες Big-5 χώρες -Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο- και η διοργανώτρια, δηλαδή για φέτος η Ουκρανία.

Από εμάς συγχαρητήρια στη Demy και στην ελληνική συμμετοχή και στη συνέχεια μπορείς να απολαύσεις το This is Love επί σκηνής.