Survivor: Ποια ομάδα νίκησε το απίστευτο έπαθλο και πώς [photos]

10.05.2017
Άκόμη ένας αγώνας θρίλερ για τις δυο ομάδες, που τα έδωσαν όλα και το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στο 9-9 για ακόμη μια φορά.

Ένας αγώνας για γερά νεύρα με πολλές ανατροπές ο σημερινός στο Survivor με τους Διάσημους και τους Μαχητές να μάχονται για το ποιος θα παρακολουθούσε τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στις ισπανικές Ρεάλ και Ατλέτικο.

Οι δυο ομάδες ρίχτηκαν στον στίβο και έβαλαν τα δυνατά τους, χωρίς να λείψουν και οι εντάσεις, με πιο χαρακτηριστικές μία ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα στην αρχή και μία ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, που όμως στην πραγματικότητα, αντίθετα σε αυτό που είχε αφήσει να εννοηθεί το τρέιλερ του επεισοδίου αυτού, δεν ήταν τόσο «θερμή» όσο φάνηκε.

Ο αγώνας, ύστερα από απίθανες μονομαχίες στήθος με στήθος, και ένα πραγματικά απίθανο παιχνίδι -από τη μέση και μετά- της Ευριδίκης Βαλαβάνη, πήγε στους Διάσημους με 10-9. Σημειώνουμε ότι τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στον τελικό ήταν Ντάνος & Ευριδίκη με Μάριο & Ελισάβετ. Η Σάρα, που θα ήταν σίγουρα πιο δυνατό «χαρτί» για την ομάδα των Μαχητών, δεν αγωνίστηκε, προφανώς καθώς στο αμέσως προηγούμενο 8-9 ήταν εκείνη που ανταγωνίστηκε την Ευριδίκη και βγήκαν αμφότερες OFF. Προφανώς η Βαλαβάνη, όχι και τόσο αφού ύστερα από μια προς στιγμή κατάρρευση, δέχτηκε να παίξει και στον τελικό με τον Γιώργο... και να σκίσει!!!!

Από τη στιγμή που άκουσε το έπαθλο, η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ δεν έκρυψε το πόσο λαχταρούσε να κερδίσει... Γεγονός που τελικά συνέβη. Εκείνη και οι συμπαίκτες της απόλαυσαν τον αγώνα πίνοντας παγωμένη μπύρα, τρώγοντας χοτ ντογκ και άλλες λιχουδιές καθισμένοι αναπαυτικά σε καναπέδες και πολυθρόνες που είχε στήσει η παραγωγή στην παραλία και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που ζούσαν.

Ύστερα από πολύ καιρό «πίκρας» οι Διάσημοι επέστρεψαν στις νίκες και δεν έκρυψαν καθόλου τη χαρά τους.