Κόπηκε ξαφνικά το Ξαναδέστε τους: Το «αντίο» των Μουτσινά- Ηλιάκη- Συνατσάκη [vds]

24.02.2017
Μπορεί ο Alpha να πίστευε πολύ στην επαναφορά των Νίκο Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, όμως, τα νούμερα του Ξαναδέστε τους μόνο τα αναμενόμενα δεν ήταν όλους αυτούς τους μήνες.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν προσπάθειες η εκπομπή να πάρει τα πάνω της στους πίνακες της τηλεθέασης, η Τζώρτζια Παναγή αντικαταστήθηκε από τον Γιώργο Δάσκαλο, όμως και πάλι τα νούμερα ήταν χαμηλά.

Έτσι, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν τον ξαφνικό θάνατο της εκπομπής, η οποία δεν προβλήθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και στη θέση της έπαιξε ελληνική ταινία του '80.

Σύμφωνα με το zappit.gr, ο Νίκος Μουτσινάς κι η Μαρία Ηλιάκη ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους σήμερα το πρωί πως η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της και μένει να δούμε εάν και πως θα αξιοποιηθούν στο προσεχές μέλλον από το κανάλι.

Και αφού δεν μπόρεσαν να μας χαιρετήσουν από τον αέρα της εκπομπής, η τετράδα βγήκε στον ήλιο και γύρισε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο προφίλ του Νίκου Μουτσινά στο Instagram και μπορείς να δεις στη συνέχεια.

Σας ευχαριστούμε για όλα!!#xanadestetous @marakiiliaki @mairiboo @gdaskalos

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on Feb 24, 2017 at 7:09am PST