Άγριοι καβγάδες & βρισίδια στην ομάδα των μαχητών [vds]

22.02.2017
Η ψηφοφορία του συμβουλίου έφερε εντάσεις και καβγάδες στην ομάδα των μαχητών με απίστευτους χαρακτηρισμούς και βρισίδια.

Ο πρώτος καβγάς ξεκίνησε μεταξύ της Ειρήνης και της Ελένης εξαιτίας της ψηφοφορίας. Και μπορεί στον καβγά των γυναικών εκτός του επιπέδου της φωνής να μην υπήρξαν χαρακτηρισμοί, δε συνέβη το ίδιο όταν το λόγο πήρε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Ο μισθοφόρος του Survivor, μετά την ψήφο που του έδωσε ο συμπαίκτης του στο συμβούλιο του νησιού μίλησε για ψέμα και υποκρισία και κατηγόρησε ανοιχτά τον Πάνο για σκοπιμότητα.

"Τόσο ξεφτίλας είσαι" ξεκίνησε να λέει ο Κώστας όταν ο Πάνος προσπάθησε να εξηγήσει το σκεπτικό της επιλογής του με τον Πάνο να επιμένει πως δεν ήταν ο μόνος που σκεφτόταν τον Κώστα ως υποψήφιο και υπονόησε πως είχε γίνει συνεννόηση με τον Τσανγκ. Ο Τσανγκ άρχισε να τα "μασάει" λέγοντας πως είπε πως ο ίδιος δε μπορούσε να ψηφίσει τον Κώστα αλλά δεν εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία του με την επιλογή του Πάνου.

"Τσανγκ ήθελες να φύγω εγώ;" ρώτησε ο Κώστας για να πάρει την ευκαιρία ο Πάνος να ανταπαντήσει: "Τσανκ μίλα, μίλα για όλα όμως..." τονίζοντας πως πάντα εκτίθεται μόνο ο ίδιος με τον Τσανγκ ν΄αλλάζει κουβέντα και να απευθύνεται στην Ελισάβετ και την παραδοχή του πως την αδίκησε.

Το σκηνικό εξόργισε τον Κώστα που άρχισε να αποδίδει χαρακτηρισμούς."Σκάσε βλάκα" ακούστηκε αρχικά κι ακολούθησαν βρισιδια που η παραγωγή φρόντισε να κόψει στο μοντάζ.

Στο πλευρό του Κώστα βρέθηκαν και οι δύο αδελφές με την Ελισάβετ να κατηγορεί ανοιχτά τον Πάνο για διπροσωπία και σκοπιμότητες σημειώνοντας πως "έπεσαν οι μάσκες".

Διαφορετικό το κλίμα στην ομάδα των διασήμων που κέρδισαν ένα πολύ σημαντικό έπαθλο γι΄αυτούς: χαλβά και ψωμί. Η πείνα των παικτών φάινεται στις αντιδράσεις τους. Δες φωτογραφιες εδώ.