Η Πόπη Χατζηδημητρίου στην Ελένη: Τι είπε για την αποχώρησή της από τον Πρωινό Καφέ [vds]

21.02.2017
Καλεσμένη στην Ελένη ήταν σήμερα η Πόπη Χατζηδημητρίου, η οποία έχει αποσυρθεί πλέον από την τηλεόραση, ενώ να θυμίσουμε πως παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ τη σεζόν 1994-1995 μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά, ενώ την επόμενη σεζόν 1995-1996 ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι δύο γυναίκες δεν είχαν συναντηθεί σε τηλεοπτικό πλατό ποτέ μέχρι σήμερα, ενώ η παραφιλολογφία γύρω από το παρασκήνιο της αλλαγής σκυτάλης όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει κι έχει πάρει με το παραπάνω.

Σήμερα λοιπόν Τρίτη 231 Φεβρουαρίου η Πόπη έκατσε στον καναπέ της Ελένης και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για το τι είχε συμβεί τότε, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της που ακόμα τη ρωτούν για αυτό το θέμα:

«Κανείς δεν ξέρει πώς έγινε αυτή η μετάβαση από εμένα σε σένα. Ο καθένας έβγαινε και έλεγε ότι αρλούμπα. Δεν ξέρει κανείς γιατί ήταν μια στιγμή -μέσα σε ένα πολύ ωραίο κλίμα που ήταν για μένα ο ΑΝΤ1- ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που εκτιμούσαν ο ένας τον άλλο. Μια στιγμή ανάμεσα σε μένα και τον Μίνωα Κυριακού. Κανείς άλλος δεν ήταν εμπλεκόμενος. Αυτή τη στιγμή εγώ δεν τη μοιράστηκα ποτέ με κανέναν ο ΑΝΤ1 δεν τη μοιράστηκε ποτέ με κανέναν άρα…»

Με τη σειρά της η Ελένη Μενεγάκη είπε πως όταν εκείνη υπέγραψε για τον Πρωινό Καφέ η συμφωνία ήταν για να είναι ένα από τα κορίτσια που θα συμμετείχαν σητν εκπομπή και όχι η κεντρική παρουσιάστρια.