Survivor: Μάθε πόσες χιλιάδες Ευρώ παίρνει το επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης

17.02.2017
Το Survivor έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες να προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ χαρίζοντάς του υψηλά νούμερα τηλεθέασης και όπως για όλες τις εκπομπές, δεν άργησε να ειπωθεί η απορία «πόσα παίρνει ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης το επεισόδιο».

Την απάντηση δίνει το dimi's blog του youweekly.gr, το οποίο επικαλούμενο πηγές αναφέρει πως ο παρουσιαστής διαπραγματεύτηκε σκηλρεά με το κανάλι του Φαλήρου και πέτυχε πολύ καλό deal τη στιγμή που από τον Alpha έπαιρνε «ψίχουλα κυριολεκτικά».

Και για να μη σε κουράζουμε, θα το πάρει το ποτάμι...

«Για κάθε επεισόδιο που προβάλλει ο ΣΚΑΪ, ο Τανιμανίδης παίρνει 5.000 ευρώ! Δηλαδή όσα επεισόδια προβάλει ο ΣΚΑΙ στην τηλεόραση με το Survivor, ο Τανιμανίδης θα πάρει τα αντίστοιχα χρήματα… Υπολογίστε… Τέσσερα επεισόδια παίζει ο ΣΚΑΙ Survivor; 20.000 ευρώ ζεστά θα βάλει ο Τανιμανίδης στην τσέπη… Προσέξτε! Μιλάμε για πολύ μεγάλη οικονόμα! Διότι θα παιχτούν υπολογίζω στα 25 επεισόδια που σημαίνει τάλιρο και επεισόδιο άρα… 125.000 ευρώ παρακαλώ, για 5 μήνες».

Τέλος, το youweekly, αναφέρει πως σε αυτά προστίθενται και τα «έξοδα αποστολής, εκτός έδρας κλπ, που βγαίνει ένα έξτρα μπατζετάκι γύρω στις 30.000€.»