Οι Μάγισσες επιστρέφουν, αλλά κάτι θα σε χαλάσει στη νέα εκδοχή των Charmed!

09.01.2017
Οι Μάγισσες έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία στα τέλη των '90s και αρχές των '00s και παρά την ξαφνική αποχώρηση της Σάννεν Ντόχερτι στα τέλη της τρίτης σεζόν, αλλά και γεγονός ότι ειδικά από την έκτη σεζόν και μετά η σειρά είχε χάσει αυτό το κάτι για το οποίο την αγαπήσαμε έφτασε τις οκτώ σεζόν και τα 178 επεισόδια.

Έντεκα χρόνια μετά το φινάλε η σειρά εξακολουθεί να είναι από τις πλέον δημοφιλείς σε υπηρεσίες όπως το Netflix, οπότε δε μας κάνει καθόλου εντύπωση που το δίκτυο CW ετοιμάζει reboot της σειράς, το οποίο θα έχει τη μορφή prequel.

Θα διαδραματίζεται το 1976 και θα δούμε τρεις νέες μάγισσες, την Τίνα, την Πέιτζ (δε δείχνει να έχει σχέση με την Πέιτζ που υποδυόταν η Ρόουζ ΜακΓκάουν) και την Άνι να πολεμάνε το κακό σε ένα χωριό της Νέας Αγγλίας. Σημαντική διαφοροποίηση από την αρχική σειρά είναι ότι δεν αναφέρεται να είναι αδελφές, στοιχείο που έπαιζε ιδιαίτερη σημασία στη μαγεία της σειράς του Άαρον Σπέλινγκ.

To CW έχει ζητήσει το σενάριο για τον πιλότο της νέας σειράς και μένει να δούμε εάν αυτή θα πάρει στη συνέχεια πράσινο φως και εάν θα δούμε τις τέσσερις πρωταγωνίστριες της αρχικής σειράς να κάνουν κάποιο γκεστ αν και χλωμό εκ πρώτης όψης αφού η νέα σειρά δεν δείχνει να έχει την οποιαδήποτε σύνδεση με την ορίτζιναλ.

Πάντως, η Αλίσα Μιλάνο (Φοίβη), η Χόλι Μαρί Κομπς (Πάιπερ) κι η Ρόουζ ΜακΓκάουν (Πέιτζ) σχολίασαν τα νέα μέσα από τα προφίλ τους στα social media. Η πρώτη δεν αναφέρθηκε στη νέα σειρά, αλλά είπε ότι οι φαν της σειράς είναι οι καλύτεροι, η δεύτερη -πιο μεγαλόκαρδη- ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ η τρίτη ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία με τις τέσσερίς τους κι έγραψε «αναντικατάστατες». Μάλλον δεν χάρηκε και πολύ με τα νέα...

Να θυμίσουμε ότι πρώτη φορά το 2013 είχε ακουστεί ότι το CBS ήθελε να φτιάξει ένα reboot των Μαγισσών, αλλά τα σχέδια ναυάγησαν. Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι οι φαν έχουν κατά καιρούς επισημάνει πως θέλουν αναβίωση της σειράς ή ταινία με τις αρχικές πρωταγωνίστριες και όχι reboot με καινούριες.