Μελέτη- Σεφερλής επιστρέφουν στην πρωινή ζώνη;

04.05.2016
Μετά την αποχώρησή της από τον ANT1 το 2008 και για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία την “Πρωινή Μελέτη” στη ζώνη 07.00-10.00 αποσπώντας μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό.

Από την άλλη, την προηγούμενη σεζόν ο Μάρκος Σεφερλής έβαλε τη δική του σφραγίδα στην πρωινή ζώνη 10.00-13.00 ξεκινώντας με ιλιγγιώδη νούμερα τηλεθέασης και περνώντας μπροστά από το “Πρωινό”, ενώ στη συνέχεια μπορεί να πέρασε στη δεύτερη θέση, είχε όμως το δικό του σταθερό κοινό.

Και οι δύο, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζονται από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να επιστρέψουν στα “παλιά τους λημέρια”, αλλά από διαφορετικές τηλεοπτικές συχνότητες πλέον.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλεκοντρόλ, η Ελεονώρα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στην πολύ πρωινή ζώνη του Epsilon αυτή τη φορά:

«Μου δημιουργεί ασφάλεια αυτή η ζώνη, είναι ένα κοινό που το ξέρω, έχουμε έναν κώδικα επικοινωνίας. Ναι, θα επέλεγα και πάλι αυτή τη ζώνη -το καθημερινό μου έχει λείψει-, απλά θα έκανα κάποιες μικρές αλλαγές από πλευράς περιεχομένου».

Από μεριάς του το Star φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα στην πρωινή ζώνη των 10.00-13.00 με τον Μάρκο Σεφερλή στο τιμόνι της παρουσίασης.

Μάλιστα, καλεσμένος στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», ο δημοφιλής ηθοποιός είχε αφήσει ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο αν και δε θέλησε προς το παρόν να πει περισσότερα πράγματα προτού υπάρχει κάτι σίγουρο.