Ανοίγει ένα σπαρακτικό Πακέτο

12.03.2015
Απόψε, στις 21:45, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο.

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση μιας εγγονής προς τη γιαγιά της, είναι η αιτία για την αποστολή του πρώτου πακέτου. Δεν την αποκαλεί γιαγιά, αλλά μητέρα, καθώς είναι εκείνη που τη μεγάλωσε κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Η ιστορία των δυο γυναικών μας δίνει μαθήματα ζωής και γίνεται η αφορμή για να αναδειχθούν τόσο η υπομονή και η αντοχή των γυναικών της ελληνικής υπαίθρου, όσο και τα μεγάλα αποθέματα αγάπης που όλες οι γιαγιάδες προσφέρουν απλόχερα. Σίγουρα, αυτό το πακέτο αποτελεί έναν φόρο τιμής σε όλες τις Ελληνίδες γιαγιάδες.

Το δεύτερο πακέτο περιέχει ένα όνειρο ζωής μιας 11μελούς οικογένειας που αναζητά απελπισμένα εδώ και 40 χρόνια το παιδί που δόθηκε για υιοθεσία σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννησή του. Φτώχια, ανέχεια και άσχημες συγκυρίες είναι κάποιοι από τους λόγους που δεν κατάφεραν να το κρατήσουν κοντά τους. Τραγική φιγούρα η 72χρονη μητέρα που αναγκάστηκε να αποχωριστεί το παιδί που έφερε στον κόσμο. Μέσω της εκπομπής, ελπίζει να το ξανασφίξει στην αγκαλιά της και ας πεθάνει. Ένα σπαρακτικό πακέτο που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.