Ελένη vs Λάτσιου: Ο πελαργός έφερε προσωρινή ανακωχή για τη βίλα;

04.03.2015
Τα τσεκούρια του πολέμου ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιο προσωρινά «θάβονται» και ας είναι καλά γι αυτό η… προχωρημένη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη!

Το πρωί της Τρίτης (4/3) ήταν να γίνει η δίκη ανάμεσα στο πρώην παντρεμένο ζευγάρι για τη βίλα στα Μελίσσια, αλλά τελικά αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, αν και το πρωί της Τρίτης είχε προγραμματιστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο η εξ αναβολής συζήτηση της αγωγής που είχε καταθέσει ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Ελένης οδήγησε σε μια προσωρινή (τουλάχιστον) ματαίωση της δίκης.

Η Μενεγάκη, που έχει μπει πλέον στο μήνα της δεν πήγε στο δικαστήριο, κάτι που έκανε και ο Λάτσιος, αφού εκπροσωπήθηκαν από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο δικηγόρος της παρουσιάστριας ζήτησε νέα αναβολή, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Επανήλθε, όμως, με αίτημα ματαίωσης, κάτι που έγινε δεκτό από την πλευρά του Λάτσιου. Η δίκη θα γίνει σε ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο.