Αγνώριστη & με πολλά κιλά η Δόμνα από το Fame Story

14.01.2015
Την γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 3 και μάς κίνησε το τηλεοπτικό ενδιαφέρον για την υπέροχη λαϊκή της φωνή, αλλά και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Η Δόμνα Κουντούρη με την ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της είχε έναν μοναδικό τσαμπουκά, που τότε στο μουσικό ριάλιτι την έφερε ουκ ολίγες φορές σε κόντρα με καθηγητές και συμπαίκτες.

Μετά το τέλος του παιγνιδιού, η ξανθιά τότε Δόμνα ασχολήθηκε με τη μουσική κάνοντας σπουδαίες συνεργασίες. Ωστόσο, με την πάροδο των χρόνων και αυτό το ταλέντο δεν είχε μεγάλη διάρκεια στην πρώτη γραμμή της δισκογραφίας. Αν και δε σταμάτησε ποτέ να υπηρετεί τη μουσική, κάνοντας πλέον επιλεκτικές συνεργασίες.

Μάλιστα, εμφανίζεται σε μικρούς χώρους, ενώ συμμετείχε και στο ρεμπέτικο μιούζικαλ «Νύχτες Μαγικές». Ωστόσο, σήμερα η Δόμνα δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα που γνωρίσαμε πριν δέκα χρόνια περίπου στο Fame Story. Έχει γίνει αγνώριστη, με πολλά κιλά παραπάνω, ενώ είναι πλέον μελαχρινή. Για να καταλάβεις είναι τόσο μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνιση της, που τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.