Η Ελένη έδιωξε την Καλλιμούκου από την εκπομπή!

24.12.2014
Ένα απίστευτο σκηνικό ζήσαμε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/12) με πρωταγωνίστριες την έγκυο Ελένη Μενεγάκη και την άρρωστη Αντωνία Καλλιμούκου!

Η Ελένη, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τρέμει το φυλλοκάρδι της όταν ακούει για ιώσεις, έγινε έξαλλη όταν είδε να κάθεται στο πάνελ η Καλλιμούκου. Το μοντέλο ταλαιπωρείται από ίωση και είχε ενημερώσει την αρχισυντάκτρια της εκπομπής ότι δε θα βρεθεί στην εκπομπή.

Αλλά προς δυσάρεστη έκπληξη της Μενεγάκη, η Αντωνία πήγε κανονικά! Μόλις την είδε, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, κάνοντας την on air αυτηρή παρατήρηση!

“Είναι χάλια, δε μπορεί να μιλήσει, έχει πυρετό. Τη βλέπω τώρα μπροστά μου. Πού να πάω την καρέκλα μου; Γιατί παιδί μου ήρθες; Δεν θα γινόταν τίποτα για μια μέρα να καθόσουν. Γιατί πήρες πρωτοβουλία; Γιατί; Εδώ δεν πάμε ταξίδια για να είμαστε όλοι μαζί!" είπε χαρακτηριστικά. Η Καλλιμούκου σα να μη συμβαίνει τίποτε, εξήγησε ότι πήρε τις βιταμίνες της, αλλά η έγκυος ήταν αρκετά εκνευρισμένη και φοβισμένη μην την κολλήσει.

Έτσι, όταν επέστρεψαν από το διαφημιστικό διάλειμμα, δεν είδαμε ποτέ την Καλλιμούκου. Που σημαίνει ότι η έγκυος πήρε... δραστικά μέτρα. Τώρα μεταξύ μας, το μοντέλο ήξερε καλά το "κόλλημα" της Ελένης με τις ιώσεις, αφού η Κατερίνα Ζαρίφη είχε λείψει μία εβδομάδα από την εκπομπή, ενώ άκυρο λόγω ίσωσης είχε βάλει και στον Δημητρη Αλεξάνδρου!