Πάνια: Αποχώρηση με... ανήθικες καταγγελίες!

24.12.2014
Δεν ξέρουμε αν οι αποχωρήσεις που έχουν πέσει σαν περονόσπορος στην εκπομπή της Κων/νας Σπυροπούλου "κόλλησαν" και την παραδίπλα εκπομπή, αυτή της Αννίτας Πάνια, όμως κι εκεί έχουμε την πρώτη αποχώρηση συνεργάτη.

Και μόνο ήρεμη δεν είναι, αφού ο Τάσος Θεοδωρόπουλος που αποτελεί πλέον παρελθόν από το πάνελ της Πάνια, αποχώρησε με αιχμές και καταγγελίες για... ανήθικος όρους! Ο γνωστός δημοσιογράφος με ένα post στο facebook ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε.

«Μετά από 4 μήνες μιας ακόμα περιπέτειας, τηλεοπτικής αυτή τη φορά, στο πλατό του AnnitaGR, χωρίσαμε με συμβιβαστική ευγένεια τους δρόμους μας (μετάφραση, με χώρισαν με συνοπτικές διαδικασίες). Τους ευχαριστώ κατ' αρχάς γιατί επιτέλους ξαναβρήκα τον εαυτό μου απέχοντας από κάτι που δεν με εκφράζει σε ρόλο γλάστρας και το βίωσα διασκεδαστικά μεν αλλά βιοποριστικά κυρίως με τεράστιο στρες. Μολονότι δεν καταλαβαίνω γιατί με πήραν ως πανελίστρια αφού ο χαρακτήρας μου είναι γνωστός και μετά τους χάλασε η σαντιγί. Είμαι ευγνώμων σε όσους με εμπιστεύτηκαν για όλο αυτό. Τα παιδιά στο γραφείο, τους ανθρώπους στο πλατό του Alpha. Είναι όλοι ευγενέστατοι, όμορφοι μέσα και έξω τους και πάντα μου έφτιαχναν την συνήθως στριτζωμένη μου διάθεση. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν κολλάνε όλα πάντα, ειδικά στην τηλεόραση ανάμεσα στις προθέσεις και το αποτέλεσμα. Και για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, θεωρώ την Αννίτα ένα πολύ ιδιαίτερο ροκ άτομο, που έχει τις μ@λ@κίες της αλλά είναι πολύ πιο τίμια από άλλους "τηλεοπτικούς". Ο χωρισμός δεν μπορώ να πω ότι έγινε με πολύ ηθικούς όρους. Αλλά η ηθική είναι κάτι που δεν χαρακτηρίζει ούτε εμένα ούτε την τηλεόραση. Το πρόβλημα είναι πως τώρα που μου ξαναμπήκε το σαράκι της τηλεόρασης, αργά ή γρήγορα, θα τα ξαναπούμε από αλλού. Ως τότε, ομορφιά και αγάπη. Ειδικά στα παιδιά που συνεργάστηκα και ανέχτηκαν όλη την παραξενιά μου Ειδικά στα παιδιά που συνεργάστηκα και ανέχτηκαν όλη την παραξενιά μου. Αν μη τι άλλο, τώρα μπορώ να ξαναγράψω σε άρθρα μου πόσο τελευταίο τσόκαρο είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τραβεστί θιάσου σε μπουλούκι ο Λαζόπουλος" έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, επανήλθε με νέο post, εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι δεν ήταν δική του απόφαση, ενώ δεν έκρυψε το θυμό του για τη στάση των υπεύθυνων της εκπομπής απέναντί του. "Σαφέστατα υπάρχει θυμός και απορία μέσα μου για μια ξαφνική αλλαγή πλεύσης των υπευθύνων απέναντι μου και μάλιστα τελευταία στιγμή, χωρίς καμία προειδοποίηση αλλά αυτό επαναλαμβάνω δε σημαίνει πως απαξιώνω την επαγγελματική τους υπόσταση, απλά την ηθική του χειρισμού τους στη συγκεκριμένη κατάσταση" έγραψε μεταξύ άλλων.