Συγκλονίζει η Τσαπανίδου: Η αδελφή της πέθανε στα χέρια της!

23.12.2014
Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για της ζωή της, που μέχρι σήμερα παρέμεναν άγνωστες.

Η πετυχημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον ξαφνικό χαμό του συζύγου της, αφήνοντας την μόνη με τρία μωρά παιδιά. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό οικογενειακό δράμα που έχει ζήσει! Η Τσαπανίδου για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι έχει χάσει την αδελφή της, όταν ήταν 15 χρονών, ενώ η αποκάλυψη ότι πέθανε στα χέρια της(!), μας συγκλόνισε πραγματικά.

«Η ιστορία η δικιά μου είναι πραγματικά δύσκολη… Είχα κι άλλη μία αδερφή. Ήταν 12 χρονών παιδί και πέθανε στα χέρια μου. Ξυπνήσαμε ένα πρωί και πέθανε στα χέρια μου, είχε πάθει εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Εγώ ήμουν 15 τότε», εξομολογήθηκε συγκινημένη.

Και πρόσθεσε ότι η οικογένεια της επέλεξε να ξεπεράσει την απώλεια, με μία χαρά, αφού λίγο καιρό μετά οι γονείς της απέκτησαν μία ακόμη κόρη, την αδελφή της Λία, που συνεργάζεται με την εκπομπή της. "Δε μιλούσα τόσα χρόνια, αποφεύγω να μιλάω για μένα, αλλά, όταν αποφασίζω να βγω κάπου, θέλω να μοιραστώ την δικιά μου την εμπειρία με ανθρώπους που περνάνε τα ίδια για να λειτουργήσω ως πάτημα για εκείνους», εξήγησε.

Και τόνισε: «Η γη κάνει ένα κρακ και νομίζεις ότι τελείωσαν όλα! Δεν τελειώσανε, σταματά η ζωή για λίγο, αλλά θέλει να πάρεις την απόφαση και να πεις “τώρα θα σταθώ στα πόδια μου, τώρα θα πάω παρακάτω”. Και, πιστέψτε μου σας το λέω, μετά η χαρά γίνεται μεγαλύτερη!»