Σπυροπούλου: Μαυροφορεμένη & με πρησμένα μάτια στην εκπομπή

29.11.2014
Βαρύ ήταν το κλίμα στο "Σπίτι μου, σπιτάκι" της Κων/νας Σπυροπούλου από την ξαφνική απώλεια του Μπρούνο. Το σκυλάκι πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή και η ξανθιά παρουσιάστρια είναι ράκος από την απώλεια του.

Εξάλλου, οι δυο τους ήταν αχώριστοι κι εκείνη το έπαιρνε παντού μαζί της. Εξάλλου, ο Μπρούνο μεγάλωσε μέσα στο πλατό, κλέβοντας τις εντυπώσεις και κερδίζοντας το κοινό, σε... αντίθεση με την αφεντικίνα του. Η έναρξη της εκπομπής, λόγω της απώλειας του Μπρούνο ήταν περίεργη. Υπό τους ήχους του τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου, "Μείνε" η μαυροφορεμένη και με πρησμένα από το κλάμα μάτια, Κων/να καλημέρισε το κοινό. Και αποχαιρέτησε συγκινημένη τον αγαπημένο της σκύλο, το... φύλακα άγγελό της, όπως τον απακάλεσε σε μήνυμα της στα social media αργά το βράδυ της Παρασκευής (28/11).

Η παρέα ήταν όλοι όρθιοι και παρακολουθούσαν τη Σπυροπούλου, που με δυσκολία κρατήθηκε και δεν έκλαψε.

«Καλημέρα σας! Μια δύσκολη μέρα σήμερα... Πολλές αλλαγές όπως θα παρατηρήσετε, παρά τέταρτο βλέπω το ρολόι μου... Λείπει και κάποιος... Λείπει δεν είναι εδώ, αλλά θα είναι πάντα στη σκέψη μας. Εγώ νιώθω ότι θα είναι πάντα. Ο Μπρούνο ήταν και παρέα σας γιατί όταν τον είχα πρωτοφέρει δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπει σε όλα τα σπίτια και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι. Το έχω δει πραγματικά από όλα αυτά τα μηνύματα που έχετε μοιραστεί μαζί μου από χθες και τα τηλέφωνα που παίρνετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δύναμη που μου δίνετε. Θα τα καταφέρουμε. Θα με συγχωρέσετε σήμερα, δεν θα είμαι πολύ γελαστή, αλλά εδώ θα είμαστε όλοι παρέα» είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής.

Και είναι αλήθεια, ότι οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από μηνύματα συμπαράστασης του κόσμου.