Μαλλιά κουβάρια Άδωνης-Παπαδάκης με απίστευτες βρισιές(vds)

28.11.2014
Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δε μπορούνε. Αλλά τι φταίει ο έρμος ο τηλεθεατής που με την τσίμπλα στο μάτι, ανοίγει την τηλεόραση και πέφτει πάνω σε έναν ακόμη καβγά του Γιώργου Παπαδάκη με τον Άδωνη Γεωργιάδη;

Μαλλιά κουβάρια σου λέει έγινε ο παρουσιαστής με τον καλεσμένο του, που ακόμη δεν έχουμε καταλάβει: αφού τον χαλάει τόσο, γιατί επιμένει να τον καλεί;

Αφορμή ετούτη τη φορά για να γίνει της... μουρλής το πανηγύρι στο στούντιο του Πρωινού ΑΝΤ1 στάθηκαν οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο Γεωργιάδης για το κόμμα των ΑΝΕΛ.

«Όλη αυτή η ιστορία είναι μια γελοία ιστορία, ανάλογη της γελοιότητας αυτού του κόμματος, το οποίο έχει μπει στη Βουλή όχι για να προασπίζει πολιτικές θέσεις, αλλά για να φέρνει στην ελληνική πολιτική σκηνή την έννοια του γελοίου σε ανώτατα επίπεδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Παπαδάκης προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη, προκαλώντας την αντίδραση του Άδωνη, που τον χαρακτήρισε... Στάλιν! «Θα μου απαγορέψετε την πολιτική μου γνώμη; Τι είστε κύριε Πάπαδάκη; Στάλιν είστε;» είπε κι έγινε το έλα να δεις.

Έξαλλος, ο Παπαδάκης ούρλιαζε στον καλεσμένο του να φύγει από την εκπομπή. «Έλα πήγαινε στο καλό. Χάρηκα που μιλήσαμε, πήγαινε στο καλό. Κάθε φορά δεν θα κάνεις χαρακτηρισμό. Σε μένα δεν θα μιλάς έτσι και παρ’ το πίσω. Ζήτησε μου συγγνώμη. Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Γελοίος είσαι και φαίνεσαι. Αν εγώ είμαι Στάλιν εσύ είσαι γελοίος», είπε ο παρουσιαστής σε έξαλλη κατάσταση.

Αλλά μη νομίζεις, όπως συμβαίνει κάθε φορά με αυτούς τους δύο, τα πνεύματα ηρέμησαν, τα βρήκαν με τους χαρακτηρισμούς (αν και ο Άδωνης θέλει να τον αποκαλούν.. Θάτσερ!), συγνώμη ο Γεωργιάδης δε ζήτησε και η κουβέντα συνεχίστηκε κανονικά.