Σάλος στην Τουρκία: Η «Χουρέμ» τα βρήκε με τον πρώην της;

10.06.2014
Πανικός γίνεται στην Τουρκία με τις φήμες να οργιάζουν ότι η Μεριέμ Ουζερλί επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της και πατέρα του παιδιού της.

Ναι, ναι. Του Τούρκου επιχειρηματία που σαν έμαθε ότι η «Χουρέμ» είναι έγκυος τής ζήτησε να ρίξει το παιδί κι αφού εκείνη δεν έκανε έκτρωση, τη χώρισε. Μάλιστα, όπως όλοι θυμόμαστε, η ιστορία αυτή την είχε στείλει σε ψυχιατρική κλινική, όπου έμεινε έγκλειστη για αρκετό καιρό.

Ωστόσο, ο ερχομός της κόρης της έκανε τη γοητευτική ηθοποιό δυνατή και μαζί με την οικογένεια της ξεκίνησε στο Βερολίνο τη νέα της ζωή. Μέχρι, που «έσκασαν» μύτη οι πρώτες φήμες ότι η Ουζερλί σκέφτεται να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον πρώην σύντροφό της, Καν Ατές!

Μάλιστα, τούρκικα Μέσα αναφέρουν ότι το ζευγάρι είναι σε φάση επανασύνδεσης, ενώ η ίδια η «Χουρέμ» έγραψε στο προσωπικό της πως σκέφτεται να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε ανθρώπους που την πλήγωσαν. Πάντως, μέχρι στιγμής απολαμβάνει τη χαρά της μητρότητας, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα που οργιάζουν στην Τουρκία.