Τρελάθηκε ο Λιάγκας μόλις είδε τη Ματσούκα χωρίς σουτιέν

23.05.2014
Χωρίς σουτιέν και με σιθρού φόρεμα εμφανίζεται σε μία σκηνή της νέας της ταινίας η Δήμητρα Ματσούκα. Και μόλις την είδε ο Γιώργος Λιάγκας, έπαθε πανικό!

Η σέξι ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού, αλλά κανείς και δη ο παρουσιαστής δεν έδωσε σημασία στα όσα είπε. Την προσοχή τους "έκλεψε" το στήθος της και μόνο αυτό. «Μας πέταξε τα μάτια έξω η Ματσούκα" είπε ο Λιάγκας μετά το τέλος του βίντεο.

«Ρε Δήμητρα έλεος, μας πέταξες τα μάτια έξω πρωί πρωί! Να είσαι καλά ρε Δήμητρα, μας έφτιαξες τη μέρα!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, περιγράφοντας τις τρεις ημέρες που πέρασε με την ηθοποιό στην Τήνο, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους με τη Φαίη Σκορδά στο νησί, το περασμένο καλοκαίρι.

«Περάσαμε τρεις μέρες με την Δήμητρα Ματσούκα στην Τήνο. Είναι συγκλονιστικά σέξι γυναίκα. Έχει χιούμορ, έχει πλάκα, αυτοσαρκάζεται στην παρέα. Είναι φοβερός τύπος και ζηλεύω τον άνδρα που είναι μαζί της» είπε.

Και όχι δεν τελείωσε εκεί. Συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι την πήγε βόλτα με το φουσκωτό και είμαστε σίγουροι ότι πολλοί άνδρες τον ζήλεψαν με όσα είπε.

«Έχεις τη Ματσούκα στο φουσκωτό, έχεις και τη Φαίη που είναι γυναίκα σου! Μια χαρά. Ικανοποιημένος είμαι. Δεν είμαι Άραβας να είμαι δίγαμος. Αν ήμουν θα το σκεφτόμουν. Είμαι πιστός όμως!» τόνισε.