Ράκος η Τέτα (η νυχού) - Γιατί "λύγισε" στο live;

25.04.2014
Μπορεί την Τέτα τη νυχού να τη βλέπουμε μες στην καλή χαρά και να δείχνει ότι απολαμβάνει περισσότερο απ' όλους τη συμμετοχή της στο J2US, όμως, η αλήθεια φαίνεται ότι είναι άλλη.

Την Τέτα, όχι μόνο τη νοιάζει η συμμετοχή της και η εμφάνιση στα live (έχει και το φόβο του Βαρθακούρη), αλλά αγχώνεται τόσο πολύ, που το βράδυ της Τετάρτης... λύγισε. Μετά την εμφάνιση της, όπου ξέχασε τα λόγια του τραγουδιού, πήγε στα καμαρίνια κι έβαλε τα κλάματα.

Έκαναν αμάν και πως για να την ηρεμήσουν, ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Μίνως Θεοχάρης ήταν από τους ανθρώπους που τη βοήθησαν πολύ. Αλλά και ο παρτενέρ της, ο Χάρης ο Βαρθακούρης ήταν... ανέλπιστα καλός και αυτό φαίνεται ότι βοήθησε ακόμη περισσότερο την Τέτα να ηρεμήσει.

Πάντως, ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από το Πρωινό mou, "κάρφωσε" τη σταρ συνεργάτιδά του. "Κάθε φορά εδώ που έρχεται η Τέτα, μας ψήνει ότι δεν τη νοιάζει, δεν τη νοιάζει, μια της ήρθε περίοδος στις τρεις μέρες, χθες άρχισε να κλαίει… απ΄ ότι έμαθα την ώρα που ξεκινούσε η βαθμολογία!» είπε χαρακτηριστικά. Και την... αποτελείωσε λέγοντας ότι εκείνη έπρεπε να αποχωρήσει και όχι η Ράνια Θρασκιά.