Καμπούρη: Έφυγε σαν τρελή από το σπίτι με το μωρό

04.02.2014
Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν η Δέσποινα Καμπούρη και μίλησε για τον χωρισμό της με το σύντροφό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη αλλά και την επιλόχεια κατάθλιψη

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και το σύντροφο της, πόσο διάστημα έμειναν χωριστά, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τη γέννηση της κόρης της.

«Πέρασα βαριάς μορφής επιλόχεια κατάθλιψη και δεν ένιωθα καλά μέσα στο σπίτι μου. Ένιωθα ότι ήθελα να μένω μόνη μου με το μωρό μου, αλλά δεν το κατάλαβα νωρίς, το κατάλαβα πολύ αργότερα που χρειάστηκε να δω γιατρό. Κράτησε πέντε μήνες. Ήμουν μαμά με ένα μικρό μωράκι, θήλαζα και έφυγα από το σπίτι μέσα σε μια μέρα σαν την τρελή» είπε.

Και συνέχισε, λέγοντας ότι παίρνει πάνω της την ευθύνη του χωρισμού με τον πατέρα της κόρης της, μιλώντας για εκείνον με τα καλύτερα λόγια, αφού έδειξε τεράστια υπομονή.

«Ο Βαγγέλης είναι ένας υπέροχος μπαμπάς. Δεν ξέρω τελικά αν ήμουν πολύ έτοιμη να γίνω μαμά. Νομίζω ότι ο Βαγγέλης ήταν πολύ πιο έτοιμος να γίνει μπαμπάς από μένα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις τελευταίες φήμες που τους θέλουν να σχεδιάζουν το γάμο τους, είπε: «Μάλλον θα παντρευτούμε. Δεν ξέρεις πόσο πολύ αγαπάω τον Βαγγέλη και πόσο έχω εκτιμήσει όλη την υπομονή που έκανε το διάστημα που εγώ δεν ήμουν καλά. Νομίζω ότι τώρα τον αγαπάω πιο πολύ».