Ελένη-Λάτσιος: Ο άγριος καβγάς & οι βαριές κουβέντες

05.02.2014
Στα άκρα έχει φτάσει η διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, οι σχέσεις τους είναι σε οριακό σημείο και πλέον δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα να αναστραφεί το εκρηκτικό κλίμα.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, η Ελένη παρόλο που στην εκπομπή της δείχνει χαρούμενη, στην πραγματικότητα όταν κλείνουν οι κάμερες, βυθίζεται στις σκέψεις της, ενώ σου λένε ότι είναι ψυχολογικό ράκος. Κάτι, που έχει αρνητικό αντίκτυπο και στην υγεία της, ενώ η ίδια απεγνωσμένη εξομολογείται στους κοντινούς της ανθρώπους τους εφιάλτες που την ταλαιπωρούν τα βράδια.

Η Μενεγάκη όσοι την γνωρίζουν καλά λένε ότι πλέον έχει χάσει την ψυχραιμία της και η διαμάχη με τον Λάτσιο για το μοίρασμα της τεράστιας περιουσίας τής έχει κοστίσει. Οι δύο τους όχι μόνο δεν τα βρίσκουν στα οικονομικά, αλλά κάθε φορά που η μία ή άλλη πλευρά έκανε προσπάθειες προσέγγισης, αυτές έπεφταν στο κενό. Και πλέον μιλούν οι δικηγόροι τους.

Ωστόσο, τον περασμένο Νοέμβριο το γυαλί ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους έσπασε για τα καλά, μετά από έναν άγριο καβγά. Μενεγάκη και Λάτσιος "έπαιξαν"... μπουνιές σε δικηγορικό γραφείο και οι βαριές κουβέντες έδωσαν και πήραν. Μάλιστα, όπως λέγεται η "έκρηξη" από την πλευρά του Λάτσιου ήρθε όταν η Ελένη "έφερε" στη μέση της διαμάχης τα τρία τους παιδιά, υποστηρίζοντας ότι η ιστορία αυτή επιδρά αρντηικά στην ψυχική τους υγεία.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας είναι ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος προσπαθεί να την ηρεμήσει, αλλά όπως λένε, δεν τα καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. Ο Λάτσιος, από την άλλη, δειχνει πιο ήρεμος, χωρίς όμως να κρύβει και αυτός την οργή του για την όλη στάση της πρώην συζύγου του.

Πηγή: Yes