Ελένη: Η «ταβανόπροκα» για τον Λάτσιο

28.01.2014
Σιγά που δεν θα έβρισκε η Ελένη η Μενεγάκη την ευκαιρία να ρίξει το «καρφί» της στον Γιάννη Λάτσιο για τη δικαστική διαμάχη που έχουν για το μοίρασμα της περιουσίας.

Την κατάλληλη στιγμή περίμενε το Λενιώ και τσουπ την έριξε την «ταβανόπροκα» στον πρώην σύζυγο που της αξιώνει, σου λέει, εκατομμύρια ευρώ.

Συνεργάτης της, λοιπόν, αναφέρθηκε στον χωρισμό του Φρανσουά Ολάντ και στα δημοσιεύματα που θέλουν την πρώην σύντροφό του να ετοιμάζεται να κάνει αγωγή ζητώντας από τον Γάλλο Πρόεδρο χρήματα. Ο συνεργάτης της Μενεγάκη σχολίασε ότι πολιτικά μπορεί να μην κόστισε στον Ολάντ, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει ότι... «κοστίζει στην καρδιά της αλληνής»

Ο δημοσιογράφος, που να καταλάβει την... ποιήτρια Ελένη και απάντησε: «Θα κοστίσει και στην καρδιά και στην τσέπη του Ολάντ». Τότε το Λενιώ άρχισε να άδει το άσμα (παραφρασμένο για τις ανάγκες του θέματος)... «Τον αγαπούσε το παραδέχεται, ήταν το δεύτερο εγώ της», χωρίς να δίνει σημασία σε όσα έλεγε ο συνεργάτης. Κι επίμονα ρωτούσε να της πει πόσα του ζήτησε.

Ήθελε το girl να μάθει νούμερα, μπας και παρηγορηθεί ότι... άλλού υπάρχουν και χειρότερα. Αλλά, ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα πόσα, ενώ η Μενεγάκη για το τέλος φύλαξε το «καρφί» για τον πρώην σύζυγο της! «Εγώ με τόσα που έχω ακούσει δεν ταράζομαι» είπε και οι υπόλοιποι γέλασαν με νόημα.