Ελένη: Τον ζηλεύω τον Μάκη πώς να το κάνουμε;

22.01.2014
Σκορπίνα κλασική η Ελένη η Μενεγάκη δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι ζουλιάρα. Και τον καιρό που ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο

ουκ ολίγες φορές παραδεχόταν ότι τον ζήλευε, ενώ και τώρα με τον Ματέο τα ίδια κάνει. Και με κάθε ευκαιρία η... ζηλιαρόγατα παραδέχεται την «αδυναμία» της.

Την Τρίτη όταν το έφερε η κουβέντα, το αφρισμένο Λενιώ παραδέχτηκε πως δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο αγαπημένος της μπορεί να φυλάει φωτογραφίες από πρώην αγαπημένες του. Τρελαίνεται το girl.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ρώτησε την καλεσμένη της Ελένη Τσαβαλιά αν εκείνη θα την πείραζε. Η ηθοποιός απάντησε «όχι» και το έκπληκτο το Λενιώ είπε στη συνέχεια τον πόνο της ζηλιάρας.

«Εμένα ρε παιδιά θα με πείραζε. Τι να κουβαλάμε και τις πρώην δηλαδή σε βαλιτσάκι; Ρε παιδί μου, το παρελθόν κάποιου, το ξέρεις, αλλά για να κρατά φωτογραφίες, αυτό κάτι σημαίνει».

Και η Ελένη το... παρελθόν του Ματέο (βλέπε Δωροθέα Μερκούρη) όχι μόνο το ξέρει, αλλά το έχει καλέσει και στην εκπομπής της! Οπότε, τώρα που το σκεφτόμαστε, τι τη νοιάζει αν την έχει και σε φωτό;