Ρέμος: Η ενόχληση του για το βίντεο της Υβόννης

21.01.2014
Παρασκήνια από τα γυρίσματα του «The Voice» προβλήθηκαν στο ελληνικό κανάλι του show στο youtube και σε αυτά πρωταγωνίστησε και η Υβόννη Μπόσνιακ.

Η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου συνοδεύει παντού τον αοιδό, ακόμη και στα γυρίσματα του The Voice. Και σε ένα διάλειμμα, είπε το μοντέλο να καθίσει στην καρέκλα του καλού της και να αστειευτεί μαζί του. Άπλωσε τα πόδια της πάνω στο τραπεζάκι, ερχόταν γύρω γύρω με την καρέκλα, μία άλλη Υβόννη από αυτή που είχαμε συνηθίσει, είδαμε στο βιντεάκι. Αλλά σιγά τα ωα, δεν είναι κακό που έγινε για λίγο παιδί.

Ωστόσο, τις κινήσεις ή μάλλον τα παιγνίδια της Υβόννης κατέγραψε η κάμερα, χωρίς ως φαίνεται να το γνωρίζει η ίδια ή ο Ρέμος και προβλήθηκαν στο internet. Αμέσως, το επίμαχο βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου, πέφτοντας στην αντίληψη και του Ρέμου. Αλλά, έλα όμως, που ο αοιδός δεν τρελάθηκε καθόλου με αυτά που είδε και δεν έκρυψε την ενόχληση του, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

Δε δίστασε, που λες, να δηλώσει στην κάμερα ότι δεν τον ενθουσίασε καθόλου το θέαμα και κατηγορηματικά είπε ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί.