Ρώπα vs Λιάγκα: «Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα, να το κοιτάξει»

17.01.2014
Καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν η Χρύσα Ρώπα και αλίμονο για τον Γιώργο Λιάγκα, η ηθοποιός τον έπιασε στο στόμα της.

Με ένα από τα γνωστά της ξεσπάσματα (ποιος θα ξεχάσει την τελευταία της εμφάνιση στην Ελένη Μενεγάκη;) τα «έχωσε» στον Γιώργο Λιάγκα για τη γνώμη που εξέφρασε μέσα από την εκπομπή του για το γεγονός ότι ο Φώτης έγινε πατέρας.

Όταν, λοιπόν, τη ρώτησαν πότε εκνευρίστηκε τελευταία φορά εκείνη ξεκίνησε: «Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση γιατί αφορά εσένα Φώτη. Εγώ τον τελευταίο χρόνο έζησα στο Παρίσι και έζησα όλα αυτά τα ευχάριστα που δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου μπορούν να παντρευτούν και να υιοθετήσουν ένα παιδί. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο κιτρινισμός ενός συναδέλφου σας που δουλεύει στην τηλεόραση. Μου φάνηκε αποτρόπαιο, μου φάνηκε όχι απλά αγενέστατο, αλλά απάνθρωπο. Πρέπει να το κοιτάξει αυτός ο άνθρωπος, κάποιο πρόβλημα έχει».

Βέβαια, δεν ανέφερε το όνομα του Λιάγκα, αλλά όλοι καταλάβαμε σε ποιον αναφερόταν. Ο Φώτης προσπάθησε να δικαιολογήσει τον παρουσιαστή, εξηγώντας ότι πολλοί λένε κάτι χωρίς να καταλαβαίνουν. Η Ρώπα, όμως, όχι μόνο δε συμφώνησε, αλλά τα «πήρε» περισσότερο!

«Όχι Φώτη. Όταν κάποιος έχει την εξουσία του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης βγαίνουν και λένε διάφορα πράγματα για τα οποία και εμείς οι θεατές μπορούμε να πούμε την άποψή μας. Κατάχρηση εξουσίας δεν μπορείς να κάνεις. Δεν μπορείς να καταθέτεις δημοσίως μια τόσο προσωπική άποψη. Είναι ντροπή κάποιος να υποδέχεται έναν άνθρωπο στη ζωή και κάποιος άλλος από τον καναπέ του να λέει διάφορα για ένα τόσο προσωπικό θέμα. Άμα δεν ξέρεις, διάβασε να μάθεις. Στον 21ο αιώνα είμαστε, δεν είναι η Ελλάδα το κέντρο του κόσμου. Δες τι γίνεται στον κόσμο. Γιατί μιλάς για μια εντελώς προσωπική σχέση; Σου είπαμε κάτι εμείς για τα προσωπικά σου;», είπε.