Έξαλλη η Ελένη έδιωξε την Καλλιμούκου!

17.01.2014
Δεν ξέρουμε, αν όσοι συνεργάτες έχουν περάσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια, το βλέπουν ως... σχολείο, όμως, η παρουσιάστρια την έχει δει... δασκάλα.

Κι, όταν της «γυρίσει» το μάτι, βγάζει από μέσα της τον εαυτό αυτόν. Αλλά να έχει υπόψη της το Λενιώ ότι ο... άλλος της εαυτός δεν αρέσει στον κόσμο.

Μία τέτοια στιγμή ζήσαμε το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου η Μενεγάκη σε ρόλο αυστηρής «δασκάλας» έκανε έντονη παρατήρηση στην Αντωνία Καλλιμούκου. Η πανελίστρια κι ενώ τραγουδούσαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη, καθόταν στη θέση της κι έστελνε μηνύματα με το κινητό της. Προφανώς, όμως, το μοντέλο δεν το είχε βάλει στο αθόρυβο και ο ήχος ενόχλησε τα μάλα την παρουσιάστρια.

Για να καταλάβεις, εκνευρίστηκε τόσο το Λενιώ, που διέκοψε τους «αοιδούς» και σε έντονο ύφος – σαν αυτό της δασκάλας - είπε: «Βρε παιδιά, κάντε λίγη ησυχία γιατί ενοχλείτε την Αντωνία. Τόση ώρα στέλνει μηνύματα με το κινητό της. Αντωνία μου θέλεις να ανέβεις πάνω να τελειώσεις;»

Η κατακόκκινη από ντροπή Καλλιμούκου σαν μαθήτρια που της κάνει παρατήρηση η δασκάλα έκανε ένα «τσου» και η Μενεγάκη με το ίδιο ειρωνικό ύφος συνέχισε: « Α, δεν θέλεις; Ε, κάτσε λίγο ακόμα». Ωστόσο, η Αντωνία μπορεί να παρηγορηθεί, διότι τις ακεφιές της Ελένης τις πλήρωσαν και οι υπόλοιποι, αφού κατά την «βασίλισσα» δεν είχαν το νου τους στο παιχνίδι, ώστε να προσέχουν ποιος κέρδισε στο παιχνίδι.

«Τα βλέπετε που είναι δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες; Όχι γιατί εγώ τα λαμβάνω τα mail κι εσείς είστε μια χαρά», είπε.