Μελέτη: Απίστευτο ξέσπασμα για την Σπυροπούλου

10.01.2014
Τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολίασαν στη Μεσημεριανή Μελέτη την Πέμπτη με καλεσμένη την δημοσιογράφο Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της. Κι εκεί ήταν που «άναψε» η συζήτηση και είδαμε την Ελεονώρα να βγαίνει από τα ρούχα της και να έχει ένα απίστευτο τηλεοπτικό ξέσπασμα. Και να τα λέει σχεδόν έξω από τα δόντια.

«Εγώ πλέον έχω αρχίσει και ενοχλούμαι πάρα πολύ από αυτόν τον δηθενισμό που μας πιάνει όλους. Κάποια πράγματα με ενοχλούν γιατί με κάνουν να νιώθω ηλίθια. θα μπορούσα να τα πω, αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση γιατί δεν με αφορά», είπε.

Και συνέχισε: «Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια επιλογή και καλά έκανε. Τη στηρίζει με πάρα πολύ καλό τρόπο και πολύ δυναμικά και με αξιοπρέπεια κάτω από τις συνθήκες τις οποίες δουλεύει. Τις συνθήκες ο κόσμος δεν τις γνωρίζει, γιατί ο κόσμος κοροϊδεύεται! Εξαπατάται! Δεν νιώθουν οι άνθρωποι ότι υπάρχουν 4 - 5 τύποι και τύπισσες που υποτιμούν τη νοημοσύνη τους. Ποιον κοροϊδεύουν; Μας δουλεύουνε; Το θράσος περίσσιο και η προσωπική τους ηθική είναι τέτοια που μας κοροϊδεύουν στα μούτρα».

Και μπορεί η Ελεονώρα να μην είπε τούτη τη φορά ονόματα και... διευθύνσεις (αν και τόνισε ότι όταν νιώσει έτοιμη θα πει σε ποιους αναφέρεται) όμως το πιάσαμε το μήνυμα που ήθελε να περάσει.