Ελένη: Μιλάει για γάμο, παπαράτσι & τηλεκριτικούς

08.01.2014
Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από δύο χρόνια έδωσε η Ελένη Μενεγάκη και τυχεράκιας είναι ο Νίκος Μουτσινάς, αφού σε αυτόν επέλεξε να μιλήσει μετά από καιρό.

Καλά, μη φανταστείτε ότι το Λενιώ το έπιασε... λογοδιάρροια και ήτο χείμαρρος. Η εμφάνιση της στον Μουτσινά δεν ήταν και τόσο συνέντευξη, ωστόσο πέντε πραγματάκια τα είπε. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Για γάμο με Ματέο

«Σήμερα κάτι γίνεται. Όλοι αυτό με ρωτάνε! Είναι η μέρα; ρωτάνε του Αη-Γιαννιού ποιος παντρεύεται; Πόσους γάμους να κάνω πια; Φτάνει!» είπε με τη γνωστή της... αφέλεια και απορημένο ύφος. Και συνέχισε αναφερόμενη στη «μπόμπα’ που έριξε νωρίτερα το μεσημέρι στην εκπομπή της, με καλεσμένη την Κατερίνα Λέχου. «Άπαξ και παντρεύτηκε η Κατερίνα (Λέχου), λέω... “λες να ξανανιώσω τίποτα;”!»

Για το κυνηγητό με τους παπαράτσι

«Το καλοκαίρι, οι παπαράτσι βγάλανε πάρα πολλές φωτογραφίες. Πάρα πολλές! Έκατσα 40 μέρες στα Άχλα, στις 20, με είχαν πιάσει τα νεύρα μου! Δεν είχα πάει και στη Μύκονο! Μου έλεγε ο κόσμος στο ξενοδοχείο αν υπάρχουν παπαράτσι στην παραλία, και όταν το μάθαινα, δεν κατέβαινα! Με έβλεπε το σπίτι! Δεν διαφωνώ να κάνουν τη δουλειά τους, το καταλαβαίνω! Αλλά άσε με και δέκα μέρες μόνη μου. Εδώ θα με βρεις πάλι στο ίδιο σημείο. Άσε με να πάρω και ανάσες! Δεν το έχω σκεφτεί αν μου κάνει κακό (στη δουλειά), γιατί είμαι πάρα πολλά χρόνια στη δουλειά. Απλά εμένα αυτό με εκνευρίζει! Γιατί πάω σε ένα μέρος πλήρους απομόνωσης και δεν με αφήνουν! Αφού σκέφτομαι: "Αν φοράω ένα μήνα το ίδιο μαγιό, θα έχουν αξία οι φωτογραφίες; Δεν θα βαρεθούν στο τέλος οι παπαράτσι;"»

Για τους τηλεκριτικούς

«Η θέση των τηλεκριτικών απέναντι μου είναι η ίδια! Πάνω κάτω τα ίδια πράγματα ακούω είκοσι τόσα χρόνια τώρα. Δεν μου έχει μείνει κάτι συγκεκριμένο. Κάνουν τη δουλειά τους και κάνω τη δουλειά μου και ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής! Όταν δεν είσαι καλά ψυχολογικά, και αντιμετωπίζεις άλλα πολύ πιο σοβαρά θέματα στη ζωή σου και έρχονται και τέτοια, δεν δίνεις καμία σημασία. Άμα είσαι καλά, ασχολείσαι. Πολλά πράγματα που έχω ακούσει κατά καιρούς, ήταν πολύ σωστά και με βοήθησαν να διορθώσω κάποια πράγματα! Απλά κάποιες φορές, αισθάνομαι ότι για κάποιους έχω καταντήσει εμμονή. Αναρωτιούνται γιατί με βλέπουν μετά από τόσα χρόνια! Ας μην με βλέπουν. Εγώ αν κάτι δεν μου αρέσει, δεν το βλέπω!»