Κωστόπουλος - Λιάγκας «καρφώνουν» το γάμο της Ελένης

08.01.2014
Βροχή έπεσαν τα σχόλια και στα δύο πρωινά για την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Και φευ για το Λενιώ μας τόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας δεν της χαρίστηκαν, ειδικά στο θέμα «γάμος» με τον Ματέο Παντζόπουλο. Παρά ήταν δύσπιστοι για τις... αθώες κι... αυθόρμητες προθέσεις της παρουσιάστριας κι εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους με όχι και τόσο διακριτικό τρόπο.

Ο Λιάγκας τόνισε ότι η Μενεγάκη πουλάει καλά το θέμα και πώς αν ήθελε δεν θα είχε αναφέρει το παραμικρό. "Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε παγανιά και πουλάει το γάμο της" έριξε τη χολή του ο παρουσιαστής κι ας προσπαθούσε η Φαίη Σκορδά να τον πείσει ότι η Ελένη είναι καλή και ειλικρινής.

Ίδιο σκηνικό είχαμε και στο απέναντι πρωινό με τον Κωστόπουλο, επίσης να μην χαρίζεται στην κουμπάρα, που υποθέτουμε ότι την ξέρει και λίγο παραπάνω. «Άσε ρε Ελενάκη! Σε τα μας, αφού το έχεις ετοιμάσει» είπε για την... αυθόρμητη κίνηση της Ελένης, που της ξέφυγε ότι φοβάται και τον τρίτο γάμο. Μάλιστα, ο κουμπάρος εξήγησε ότι η Μενεγάκη είναι γατόνι και δήθεν τάχα μου της ξέφυγε το θέμα γάμου. «Η Ελένη είναι πιο πονηρή και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο» είπε ο Κωστόπουλος. Κι εδώ είχαμε την Τζένη Μπαλατσινού να υπερασπίζεται την Ελένη, αλλά μάταιος κόπος.