Λιάγκας: Τον «έπιασαν» σε ξενοδοχείο με... φίλο της Φαίης!

15.12.2011
Το Νάσο Γαλεκτερό είχαν καλεσμένο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και η κουβέντα πήγε στον γάμο και γιατί ο πρώτος δεν αποφασίζει να παντρευτεί με την σύντροφό του. Και η κουβέντα ήρθε στο γάμο της Φαίης

Το Νάσο Γαλεκτερό είχαν καλεσμένο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και η κουβέντα πήγε στον γάμο και γιατί ο πρώτος δεν αποφασίζει να παντρευτεί με την σύντροφό του. Και η κουβέντα ήρθε στο γάμο της Φαίης και του Γιώργου, οι οποίοι προχώρησαν σε... πικάντικες και τραγελαφυκές αποκαλύψεις από την πρώτη τους νύχτα.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη και οι δύο είχαν μεθύσει εκείνο το βράδυ, ενώ μετά το γλέντι έμειναν σε ξενοδοχείο. Ωστόσο, η παρουσιάστρια την επόμενη κιόλας μέρα είχε εκπομπή κι έπρεπε να φύγει νωρίς. Ο Λιάγκας, πάλι, δεν είχε κι έτσι παρέμεινε στο ξενοδοχείο. Αλλά, επειδή βαριόταν μόνος, φώναξε τον κολλητό της Φαίης, Σάββα ο οποίος επίσης έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο. Έτσι, οι δύο άνδρες την άραξαν στο δωμάτιο για να πάρουν το πρωινό τους.

Και στο σημείο αυτό, αρχίζει το ωραίο της ιστορίας, που θύμισε αμερικάνικη κωμωδία. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου χτύπησαν την πόρτα για να προσφέρουν στους νιόπαντρους σαμπάνιες κι άλλα εδέσματα. Πηγαίνει και ο Λιάγκας να ανοίξει την πόρτα και βλέπει μπροστά του καμιά δεκαριά νοματαίους. Εκείνοι, μόλις είδαν τον κολλητό της Φαίης αραχτό στο τραπέζι και γενικά τους δύο με τα μαγιό (καθότι καλοκαίρι), τα ψιλό-έχασαν, λέγοντας: «Άλλους περιμέναμε να δούμε και άλλους είδαμε».

Δες το βίντεο, όπως περιγράφουν οι δυο τους το αστείο περιστατικό.