Έρωτας & Τιμωρία: η Λεϊλά προσπαθεί να πείσει τη Γιασεμίν ότι δεν είναι ο κατάλληλος

16.12.2011
Η Γιασεμίν τηλεφωνεί στον Σαβάς, ενώ εκείνος, μαζί με τον Παλά, είναι καθ' οδόν για την κηδεία και τον ενημερώνει

Η Γιασεμίν τηλεφωνεί στον Σαβάς, ενώ εκείνος, μαζί με τον Παλά, είναι καθ' οδόν για την κηδεία και τον ενημερώνει για τους φακέλους που προορίζονται για τη Σαχνούρ και την Τσιτσέκ. Ο Παλά σπεύδει να τηλεφωνήσει στη Φιντάν, για να της ζητήσει να βρει έναν τρόπο να αποσύρει τους φακέλους, πριν πέσουν στα χέρια της Σαχνούρ.

Η Λεϊλά, τώρα που γνωρίζει ότι ο Σαβάς είναι παντρεμένος, προσπαθεί πάλι να πείσει τη Γιασεμίν ότι δεν είναι κατάλληλος για εκείνη. Στη Βαν, όπου γίνεται η κηδεία του Ιμπραήμ, η Τσιτσέκ δεν μπορεί να συγκρατήσει τον πόνο της. Η Γιασεμίν συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται άσχημα και να ξεσπάει τα νεύρα της παντού, επειδή υποφέρει που πάλι την έχει «εγκαταλείψει» ο Σαβάς.

Η Σεβγκί την παίρνει και πηγαίνουν στο bar restaurant της Πελίν. Η Γιασεμίν τής εξομολογείται πως πλέον δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της. Ο Σαβάς θέλει να φύγει από τη Βαν και να επιστρέψει στην Πόλη, αλλά είναι υποχρεωμένος να διανυκτερεύσει εκεί με την Τσιτσέκ, για να τηρήσει το έθιμο. Στην έπαυλη των Μπαλντάρ, η Φιντάν προσπαθεί να βρει τρόπο να πάρει τους επίμαχους φακέλους...